Şimdi Ara

ACİLL YARDIM LÜTFEN !!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1
Cevap
0
Favori
362
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Selamun Aleyküm abilerim, önceliklle geçmiş bayramınız mübarek olsun. Arefe günü kuzenim yeni aldığı arabasına suyun nerden konulacağını bilmediği için bana sormuştu ben de gösterdim onun aracı ogutma suyunu kabın altından alıyordu. Benimkindede kapaktan aşağı hortum iniyor ve öyle cekiyor. Benim aracı da kontrol edeyim dedim su seviyesi ortadaydı ve ekleme yapmadım ne yazık ki kapağı ve hortumu kabın içine salmayı unutmuşum. Bayramın ikinci günü köy tepesinde arkadaşlarla müzik falan dinledik arabadan o sırada benim akü bitmiş takviye yapalım dedik kaputu bi açtım bide ne göreyim hortum açık kalmış radyatör iki gün susuz kalmış hemen suyu ekledim hortumu düzgünce taktım eve geldim. Sabah 2 km mesafelik bi yere gidiş geliş yaptım evde kaputu tekrar actım ama nerdeyse 1 lt su yine yok. enişteme anlattım durumu yağ çubugunu çekti normalde gram yağ eksiltmeyen araba içindeki tüm yağı yemiş çubugun ucuna az bişey değiyordu. ben korktum haliyle noldu diye hemen dedemin kesim motoru yağından az bişey ilave edip bartın merkez sanayiye götürdüm aracı yağ değişimi yaptık su eksiltme falan yapmadı ama su kabındaki su kapkara olmuş 100 km lik yolda. Acaba bu durum normal midir susuz kalan arac içindeki yağı birden yakar mı ? Bu arada hararet hiç 90dan yukarı çıkmadı hep normal seviyedeydi.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.