Şimdi Ara

ACİLLL 106 QUICKSILVER KULLANAN....

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
909
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 106 QS alcam kullanan arkadaşlar arabayla ilgili bilgilerini paylaşırsa cok sevinirim

• yok mu hiç Quickslver hakkında bilgisi olan
  • arkadaşlar 106 hakkında koca forumda kimse yok mu bir bilgisi olan
  • yardımmmmmmmmm
  • böyle yaparsan kimse yardım etmez
    markalar başlığına aç peugeot

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Whisper911 -- 7 Kasım 2008; 21:27:25 >
  • ne öğrenmek istediğini sor..ona göre cevap verelim..
  • Ne gibi bir bilgi istiyorsun ki. Bu şekilde ufak, motor gücüne göre iyi sesi olan ve iyi kaçan bir araba olduğunu söyliyebilirim.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    fiat 500 kullanan varmı?
    6 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • yakıtı yol tutuşu sürüş keyfi motorun kronik sonları olup olmadığı gibi bilgiler aradığım
  • 1 yıldır kullanıyorum hiçbir sorunla karşılaşmadım şimdiye kadar yol tutuş, yakıt, performans çok iyi. o paraya o kadar dikkat çeken pek araba yoktur heralde. temizini bulmak sorun oluyor sadece. ben çok aradım bulamadım mesela. servise götürünce illa ki çıkıyor. vardır belki ama onlar da diğerlerinin 1.5 katı para istiyor nerdeyse. quick değil quik bi de

düzenleme: 70 bg ama bu seni yanıltmasın hafif olduğu için (815kg) yer uçağı:)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tapdk -- 11 Kasım 2008; 16:11:45 >
  • eskiden sahibiydim..yol tutus,performans olarak 1.4 için gerçekten iyidir..benm araçta 5 lik yay vardı..bel fıtığı olucaktım quik yüzünden..sırf bu sebepten sattım çok sevdiğim 106 mı..araç alırken ilk baktırcağın şey ön takımı olsun..hemen her 106 da bozuk oluyor çünkü..eğer alıp rahat gezmek istiyorum diyorsan benden sana tavsiye : koltukları söküp yerine GTİ koltukları tak ve durmasını istiyorsan 306gti kaliperlerini öneririm
  • peugeot topiğini bul muş ahmaht arkadaşımız. fakat koskoca 106 topiği yerine yeni bi konu açmış. 106 topiğinde tonlarca bilgi var oysa neyse hayırlısı görür heralde.
  • 106 topicini yeni gördüm zaten uzun süredir de güncel deilmiş.gercekten bu paraya bu kadar havalı araba bulmak cok zor.inşallah 106 owner cluba yakında üye olcam.bilgilerini paylaşan arkadaşlara cok teşşekürler.
  • tapdk kardeş cok saol verdiğin bilgiler için.senin araba kaç modl kaç binde kaça almıştın.satsan kaca satarsın?
  • quote:

Orjinalden alıntı: ahmath

tapdk kardeş cok saol verdiğin bilgiler için.senin araba kaç modl kaç binde kaça almıştın.satsan kaca satarsın?

arkadaşım yeni gördüm kusura bakma yukarda ön takımla ilgili bir şeyler demiş arkadaş ben de yaptırdım gerçekten ama sonuçta 0 almadığım için olur öyle şeyler diye düşünmüştüm belki de bu arıza gerçekten sık sık başımıza gelecek. 2000 model 9000'e aldım ben. 120.000'deydi şimdi 130.000 oldu. satmayı düşünmüyorum şimdilik ama ederi aynı paradır heralde... umarım güzel bir şeyler bulursun...
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.