mrb arkadaşlar oğluma okuldan dyned ing.eğitim cd'si vermişler programı kuruyorum fakat internet bağlantınızı kontrol ediniz yazıyor kafayı yiyeceğim. bukonudan bilgisi olan varmı? bana yardımcı olabilecek.
sorunu birçok kişi yaşamış biryerde şöyle bir öneri verilmiş yanlız tam çözümde degil galiba programın bu yönde bazı hataları var
quote:
4-) DynEd’e girmeye çalışırken “ İnternete bağlı olduğunuzdan emin olun” hata mesajıyla karşılaşıyorsanız ve internet bağlantınızın olduğundan da eminseniz bunun nedeni bilgisayardaki antivirüs programının “firewall” (Güvenlik duvarı / Internet security) özelliğinin DynEd programının internet erişimine izin vermemesi olabilir. Bunun için; antivirüs programı → Güvenlik Duvarı Ayarları → DynEd’e izin ver ya da görev çubuğunda aktif halde bulunan antivirüs ikonuna gelip fareyi sağ tıklayıp disable ( geçici olarak devre dışı) veya exit(çıkış) yapın
.
hocam tşk.ederim ancak bunu bende buldum fakat antivirüs programda izin ver bölümü bulamadım (nod32) proxy ayarlarından izin ver buldum onuda ben yapamadım
benimde kuzenime vermişlerdi kurulum sırasında bazı adımlar eksik bi türlü kayıt olamıyorum.Bir iş yapıyorlar bari adam gibi yapar insan. En az 20 kez denedim hep hata verdi.Program hiç de iyi değil bana göre bu arada program vista uyumlumu netten araştırdım ama bulamadım
bu arada sorununuza gelince Windows güvenlik duvarını bir kontrol edin derim.
tşk ederim superdeve14 güvenlik duvarı ile de uğraştım ama herhalde beceremedim bu konuda bilgin varsa yardımcı olabilirmisin? emin değilim ama vista uyumlusu da var galiba
kusura bakmayın bayağıdır nette değildim konuyla ilgilenemedim.Ben vistaya göre anlattım varsa sende vista ayarlar böyle XP nin kide buna benzer şekilde. İlk önce denetim masası>Windows güvenlik duvarı yolunu izleyin.
bu pencereyi bulduktan sonra gerisi kolay zaten.Xp nin güvenlik duvarını tam hatırlamıyorum.Ama buna benzer ayarlar olacaktır.Orada dyned i bulacaksın.Yanına tick işaretini atıcaksın.O kendisi programa izin verecektir.
DYNED İLE İLGİLİ VERSIONW DOSYA EKSİK 4 KB LİK BİR DOSYA BEN BULDUM YAPIŞTIRDIKTAN SONRA UPTO DATE EDİNCE ÇALIŞIYOR BAŞKA ŞEY YAPMAYA GEREK YOK.
Dyned ile ilgili kurulum videosunu buradan izleyebilirsiniz. Oldukça detaylı anlatılmış.
Arkadaşlar 20 25 bilgisyaara sorunsuz DynEd kurulumu yaptım. Bir de ASUS Eee PC ye kurayım dedim, 4GB SSD den dolayı DynEd kurunca yer kalmadı. Ben de 8GB lık flash diske kurdum. Sorunsuz kurulldu ama bu sefer de ççalıştırırken "Illegal USB Drive (3)" diyw hata veeriyor.
Başına gelen ya da nasıl halledilebileceğini bilen var mı?
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme