Arkadaşlar bende 5.1 Philipsses sistemi var. Bir kaç günden beri bass tan birşey dinlemesem bile pırt pırt böle acaip sesler geliyor. güç kablosunda birşey olabilirmi? yada çıkış yerinde lütfen bana yardımcı olun ne yapabilirm :S Şimdiden teşekkürler.
kasaya bağladığın ara kablo, ses kontrolün kablosu birde elektrik kablosu yani bağlı olan tüm kabloları elle salla birinde sıkıntı var gibi geldi bana bunlarda sorun yoksa bass da sorun vardır bi kabloları kontrol et bendede ona benzer birşey olmuştu kasadan bassa giden ara kabloyu değiştirdim sorun düzeldi ama elle oynayınca ses çıkarıyordu veya ses gidip geliyordu
güç kablosu hariç dierlerini çıkarp taktm oynadm felan bi değişiklik olmuyor :S ama güç kablosu o giriş yeride biraz oynuor yerinden arada sıradada işte pıtır pıtır sesler gelio :S o güç girişinin yeri değiştirilebilirmi?
her kablo değiştirilirde sen değiştirebilirmisin :D içerden lehimli ise onu bi elektrikçiye götürecen tak çıkarlıysa aynısından bulup alacan tabi sorunun ordan olduğundan emin isen
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme