Merhaba. Elimde bir iPhone 7 var ve açılmıyor. İçinde açık olan iCloud hesabının şifresi var ama cihaz açılmadığı için çıkış yapamıyorum. Bunun bir yolu var mı? < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Açılmayan iPhone’da iCloud’dan nasıl çıkış yapılır?
-
-
Power buton + Ses ayarı buton (5-6 sn)
Kablo bağlantısı + PC
Yeni bir iphone olarak ayarla
-
Cihazı DFU ile temiz restore ettikten sonra da açılmıyorsa, aynı Apple ID'ye başka bir iphone/ipad/macbook cihazdan girip Ayarlar->Apple ID->Cihazlarım menüsünden bahsi geçen iPhone 7 ile hesabın ilişiğini kesebilirsiniz. Normal bir chrome tarzı tarayıcıdan da Apple ID web sitesinden yapılabilir sanırım, deneyebilirsiniz.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TheBCD -- 4 Kasım 2022; 8:37:26 > -
Aynı hesap başka iPhone’da açık. O cihaz üzerinden açılmayan iPhone 7’yi sildim. Cihaz açıldığında ve internet bağlantısı sağlandığında iCloud şifresi sorar mı? Yoksa hesaptan çıkış yapmış gibi mi olur?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Sormaması gerek. Yine de Apple türkiye'yi arayıp iphone 7'nin seri numarasını vererek icloud kilidi sorgulatabilirsiniz. Yardımcı oluyorlar. İşlemi yaptığınız diğer cihazdan "Bul" uygulamasından Aygıtlar menüsüne de bakar mısınız. Gözüküyorsa ordan da silin.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TheBCD -- 4 Kasım 2022; 16:46:29 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Bilgisayardan iCloud'a girdim. "iPhone'umu Bul" bölümünde "Hesaptan kaldır"a tıklayınca bunu sordu. Demek ki cihaz açılmadan da iCloud'dan çıkış yapılabiliyor.
Yanıtlar için teşekkür ederim.
Benzer içerikler
- eski iphone imei yeni telefona aktarma
- iphone pil sağlığı kaç ayda düşer
- iphone 15 ısınma sorunu
- iphone imei atma
- iphone arama yaparken dıt sesi gelmiyor
- e sim nedir
- yurtdışından gelen telefon pasaportsuz nasıl açılır
- iphone tek sim çift sim farkı
- telsiz kullanım ücreti ne kadar
- mediatek dimensity 9300 vs snapdragon 8 gen 3
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X