Şimdi Ara

Açılmayan iPhone’da iCloud’dan nasıl çıkış yapılır?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
7
Cevap
0
Favori
460
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Elimde bir iPhone 7 var ve açılmıyor. İçinde açık olan iCloud hesabının şifresi var ama cihaz açılmadığı için çıkış yapamıyorum. Bunun bir yolu var mı?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Power buton + Ses ayarı buton (5-6 sn)

Kablo bağlantısı + PC

Yeni bir iphone olarak ayarla

• Cihazı DFU ile temiz restore ettikten sonra da açılmıyorsa, aynı Apple ID'ye başka bir iphone/ipad/macbook cihazdan girip Ayarlar->Apple ID->Cihazlarım menüsünden bahsi geçen iPhone 7 ile hesabın ilişiğini kesebilirsiniz. Normal bir chrome tarzı tarayıcıdan da Apple ID web sitesinden yapılabilir sanırım, deneyebilirsiniz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TheBCD -- 4 Kasım 2022; 8:37:26 >
  • TheBCD T kullanıcısına yanıt

Aynı hesap başka iPhone’da açık. O cihaz üzerinden açılmayan iPhone 7’yi sildim. Cihaz açıldığında ve internet bağlantısı sağlandığında iCloud şifresi sorar mı? Yoksa hesaptan çıkış yapmış gibi mi olur?

• Sormaması gerek. Yine de Apple türkiye'yi arayıp iphone 7'nin seri numarasını vererek icloud kilidi sorgulatabilirsiniz. Yardımcı oluyorlar. İşlemi yaptığınız diğer cihazdan "Bul" uygulamasından Aygıtlar menüsüne de bakar mısınız. Gözüküyorsa ordan da silin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TheBCD -- 4 Kasım 2022; 16:46:29 >
  • Bilgisayardan iCloud'a girdim. "iPhone'umu Bul" bölümünde "Hesaptan kaldır"a tıklayınca bunu sordu. Demek ki cihaz açılmadan da iCloud'dan çıkış yapılabiliyor.

Yanıtlar için teşekkür ederim.

Açılmayan iPhone’da iCloud’dan nasıl çıkış yapılır?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.