Arkadaşlar serverler acık, arkadaslar filan oyunda ama ben oyuna giremiyorum.. ''Silkroad Online is already executed!!'' hatası veriyor.
quote:Orijinalden alıntı: Therapzone Arkadaşlar serverler acık, arkadaslar filan oyunda ama ben oyuna giremiyorum.. ''Silkroad Online is already executed!!'' hatası veriyor. CTRL+ALT+DELETE den sro client i kapat sonra normal launcherle bi gir
Çok sağol oldu. quote:Orijinalden alıntı: SuN_PeaCe quote:Orijinalden alıntı: Therapzone Arkadaşlar serverler acık, arkadaslar filan oyunda ama ben oyuna giremiyorum.. ''Silkroad Online is already executed!!'' hatası veriyor. CTRL+ALT+DELETE den sro client i kapat sonra normal launcherle bi gir
quote:Orijinalden alıntı: kaşgarlı_tost reset çek usta olmuyosa sroyu sil tekrar yükle bi sorun olunca sil tekrar yükle, kalıplaşmış bir cevap. durduk yere adamı uğraştırıcaksın
quote:Orijinalden alıntı: Therapzone Çok sağol oldu. quote:Orijinalden alıntı: SuN_PeaCe quote:Orijinalden alıntı: Therapzone Arkadaşlar serverler acık, arkadaslar filan oyunda ama ben oyuna giremiyorum.. ''Silkroad Online is already executed!!'' hatası veriyor. CTRL+ALT+DELETE den sro client i kapat sonra normal launcherle bi gir Önemli değil