Şimdi Ara

adana bölgesi için Türknet, Needspeed, melenicom hangisini önerirsiniz

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
720
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • internet bağlatacağım ama pek bilmiyorum bunları kullanıp sorun yaşayan var mı? müşteri hizmetleri nasıldır mesela sorununuzu erken çözüyorlar mı?

türknet bu hızda veriyor

adana bölgesi için Türknet, Needspeed, melenicom hangisini önerirsiniz

• Alt yapı telekomun sorunu ne kadar hızlı çözmelerini bekliyebiliyorsun ki ?
  • Üçünü de denedim en iyisi Turknetti. Millenicomun Adanadaki cihazlarında sorun var paket kaybı yaşıyorsun. Netspeedle olan durumumuzda pek iyi değildi. Turknet fena değildi şahsen ara ara ufak kopmalar vs olmuştur illaki ama diğerleri kadar sorunlu değildi. Adana da turknet ve millenicomda cgnat yok. Fakat netspeedde vardı son olarak onu da belirteyim.
  • simos35 kullanıcısına yanıt
    sağ olun hocam bi kaç güne bağlatacam o zaman türknet e gideyim
  • simos35 kullanıcısına yanıt
    Hocam birde bu cgnat nedir ne işe yarar?
  • yuho01 Y kullanıcısına yanıt
    Cgnat ne işe yarar demeyelim. Çünkü işe yaratmaktan çok genel internet kullanımına zarar veriyor. Bazı yoğun şehirlerde belirli bölgelerdeki kişilerin internete çıkışını tek bir ip üzerinden yapmasını sağlıyorlar. Bunun zararlarını internetten ufak bir araştırma ile bulabilirsiniz. Port açamama vs.
  • TurkNet tavsiye ederim. Hem ucuz hem taahhütsüz. Hem de alt yapının desteklediği en yüksek hızı pazarlıksız veriyor. Hem abonelik işlemlerinde yardım istersen yardımcı olurum. Hem de 1 ay ücretsiz kullanım için davet kodu vereyim istersen.
    Bir ay ücretsiz kullanım için;
    ✓Davet kodu: UUE71TN49PMS
    ✓Başvuru linki:
    turk.net
    Beni referans göster, bir ay ücretsiz internet kazan!
    https://turk.net/p/UUE71TN49PMS

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hp_anka -- 10 Ocak 2020; 4:56:23 >

• hp_anka H kullanıcısına yanıt
    hocam çok teşekkür ederim, yakın bi arkadaşımda türk net kullanıyormuş onun davetiyesini kullanacağım sağ olun.
  • need for speed
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.