Şimdi Ara

ADSL altyapı için taahhütsüz ISS önerisi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
285
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Çanakkale'nin bir köyünde yaşıyoruz. Türk Telekom taahhüt bitiminde çok fazla zam yaptı. Farklı bir firmaya ve taahhütsüz bir tarifeye geçmek istiyoruz. Maksimum bütçe 250 TL. Şöyle bir sıkıntı da var çoğu firma artık VDSL hizmet veriyor. Altyapımız ADSL ve 16 Mbps. Ona göre bir tavsiye verir misiniz?

• Hocam netbone nasıl? ADSL'de oluyor dedi. Sitelerinde VDSL ama. Olur mu ki geçiş?

• Netbone konusu var; orada firma yetkilisine veya kullanan arkadaşlara sorsanız daha iyi olur gibi.

• Hocam ayrı bir soru sormak istiyorum sana. Köyde yaşıyorum. Bizim köy şehir merkezine 5km uzaklıkta.16 Mbps ADSL altyapı var bizde. Sorgulama yaptığımda şehir merkezine 10km uzaklıkta 100 Mbps altyapı var. İnternet nakil ederken köye taşıdığımızda adamlar dedi burada hızınızı yükseltmezler kâr edemezler dedi. Peki merkeze daha uzak köyde nasıl 100 Mbps altyapı var. Onu geçtim bizde VDSL boş port yok. Nasıl bir yol izlemem lazım altyapıyı artırmam için.

• cracker1718 kullanıcısına yanıt

Linkteki konu sahibi arkadaşa yazın; altyapı talebi ile ilgili yardımcı olur.

https://forum.donanimhaber.com/acik-kapi-port-ve-altyapi-taleplerinizi-iletebiliyorsunuz--140709091

• Hocam cevap için çok sağ olun. Ama şu internet geçişi konusunda kararsızım. Çanakkale'deyim bir köyde geçebileceğim en iyi firma hangisidir max 275 TL civarı. Netservices düşünüyorum. Temmuz 2025 kadar fiyat garantisi varmış. Balıkesir'de de pop noktası varmış. En iyi seçenek bu mu olur bilginiz var mı veya bilgisi olan biri tanıdığınız?

• cracker1718 kullanıcısına yanıt

Kullanmadığım için yorum yapamayacağım; RiseTv'ye sorun isterseniz.

https://forum.donanimhaber.com/netservices-100-mbps-199-9tl--157825749-3

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.