Merhaba Arkadaşlar .. 512/128 Adsl bağlantım var . 2 günden beri bağlantımda bir sorun var siteler bir açılıyor. bir açılmıyor. bazende çalışmakta olduğum bir site haricinde( Axa Oyak ) diğer hiç bir siteyi açmıyor. Ayrıca Msn Messenger ve Warez, Ares gibi P2P programlardanda download yapamıyorum Yardımcı olursanız veya bir fikriniz varsa benimle palaşırsanız sevinirim ...
firewall u devre dışı bırak bakim bişey değişecekmi
firewall işi harbiden doğru... güvenlik seviyesini düşürünce bi problem kalmadı bende de.. 1 hafadır dk da bir sürekli bağlantım gidip geliodu.. güvenlik seviyemi düşürdüm.. bi problem kalmadı.
internet explorer- tools- internet options- connections-lan settings-use proxy server- adress:proxy.ttnet.net.tr port:8080
Arkadaşın dediğin sorun bende bayaii bi var yazdığın ayarları yaptom ancak şimdidede Zoom web Consele sayfasını açmıyor bii yomuk olmaz dimi Telekomun sağladığı adsl modemlerde(zomm 5510)Proxyy ayarlarının bilgisayar sistemindende değiştirmemeimize gerek var mı bazı arkadaşlar kullandığım aynı modemi almışlar bilgisayara kurmuşlar hiçbir problemle karşılaşmamışlar
kardes proxy girersen olmaz cunku o zaten ttnin makinasına girip dolasıyon nette ttnin makınasında da adsl kurulu degil
ben aynı sorunu böyle çözdüm ama biraz önce bazı sayfalar açılmamaya başladı. ayarları disable edince düzeldi. Çok garip şaşırmış vaziyetteyim. Proxylerin iplerini de vereyim. 195.175.37.54-55 bu arada
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme