Şimdi Ara

adsl kablosu mu yoksa lan kablosu mu kisa olmali?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
602
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Modemi genelde eve giriste ki adsl yerinden 15 metre uzakta kullaniyorum.ardindan pc nin yanina koyup kisa network kablolari ile modemden pc ye vs cikis aliyordum.
    birazdan kablo alacagim.
    acaba modemin adsl kablosunu mu uzun alayim yoksa adsl kablosunu kisa alip ( evde ki girise yakin yere koyup ) diger lan kablolarini mi uzun alayim ??

• Dusunurken kafam yandi

Bende merak ettim takipyeyim...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bence lan kablosu almalisin.

niye dersen.

lan kablosu zaten cok uzun iksa birsry farkrtmez cok dusuk bir hiz dususu olur sizinki 15 metre oldugu icin hissetmezsiniz. ama adsl kablosu bence onemli parazit falan belki.sorun olur. ben olsam dedigim gibi yaparim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hocam bence telefo kablosunu uzun tutun.Genelde ben hep ofıste oyle gordum.
  • Telefon kablosu zayıf bir kablo olduğundan kısa tutulması gerekmektedir.
  • BENCE LAN KABLOSUNU ALMALISIN ÇÜNKÜ ADSL KABLOSU İNCE VE HEMEN HASAR ALABİLİR.
  • Arada 15 metre mesafe var halen ethernet kullanıyorsunuz bence sorun burada. Modem wireless destekli değil mi?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Telefon kablosunun parazitlerden etkilenmesi lan kablosuna gore cok cok daha muhtemel. Mumkun oldugunca kisa tutmak lazim. Cat5 Lan kablolari uzunluktan cok fazla etkilenmez
  • 15 metre için o kadar sıkıntı yapmanıza gerek yok. sadece adsl kablosu kısa olsa daha iyi olur hani adsl veya vdsl sistemlerde mesafe arttıkça sinyal düşümü oluyormuşya buda telefon hattını uzatacağınız için belki 1-2 dbm kazancınız olur oda belki
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.