Şimdi Ara

ağ bağlantısı sorunu yardım plss :(((

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
473
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaslar meraba öncelikle uzun zamandır takip ettiğim bi site olduğu için konuyu bu sitede açmayı daha dogru buldum

komsumla ortak internet kullanıyorum airties rt-103 modemim var daha önceleri biraz mesafe oldugu için ben usb den komsumda ethernetden baglanıyorduk sürekli baglantı kopuyodu ama en azından ag baglantısı olusturup dosya paylasımı yapabiliyorduk. dediğim gibi sürekli kopmalar oldugu için hub aracılıgıyla internet kullanıyoruz artık. iki gün oldu herhangi bi sorun yok internet konusunda. ilk hub ı bagladıgımda ag bantısında ben yine komsumun dosyalarını görüp kendime transfer yapabiliyordum ama komsum benim bilgisayarımı görüyodu oyun bile oynayabilioduk ama o benim dosyalarım paylasıma acık oldugu halde dosyalarımı göremiyodu bu ag erişilemez falan diye hata veriyodu bilgisayar. yeni bir ağ ismiyle yeni bir baglantı olusturmak istedim olusturdum ama şimdide birbirimizi göremiyoruz yine hata veriyo internet kullanıyorz ama ag baglantısı olusturamıyoruz ne kadar bagantı ismi değiştirsemde göremiyoruz hep hata hep hata.

sizlere sorum su kopmadan hem internet baglantısı hemde ag baglantısı kullanabilirim yardımlarınızı bekliyorum şimdiden teskekkür ederim ...

• 2 bilgisayardada yapicaksin ağ ismini aynı, yaptıysan modemin icinden bak bakım ethernetle bağlanana ip vermismi Modemin vermemişse elinle vermeyi dene
  • dediğin gibi elle ip de verdim modem ip veriyo zaten ama sonuc hüsran
  • İki bilgisayarın da aynı "Çalışma Grubu"nda olduğundan emin ol.

Şayet aynı çalışma grubundayken hala birbirlerini görmüyorlarsa, yeni bir ağ oluşturup, ağ kurulum diski oluşturarak diğer bilgisayarda oluşturduğunuz ağ kurulum diski ile kurulum yapmayı deneyiniz.

Birinden birinin sonuç vereceğini düşünüyorum.

Sonucu bildirirseniz sevinirim,kolay gelsin...
  • tabiki ikisinede aynı grup ismi verdim hatta bunu bi cok kez denedim farklı grup ismiyle yeni bi ağ olusturmayı tabi iki pcdede aynı isimle ama olmadı disket değilde xp cd si kullan secenegiyle cd kullanarakda yaptım ama sonuc aynı

ağ bağlantısı sorunu yardım plss :(((
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.