Bildirim
ağa bağlanıyorum ama internete giremiyorum?
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Sadece a§ sahibinin ba§lantsna izin veren ”zel bir Ÿifreleme olabilir. Artk bir‡ok kablosuz a§da bu yaplabiliyor. -
aynı sorun bendede var bir kaç dakika sonra bağlanıyor -
wireless ayarlarina girip daha once tanimli olan tum ag adlarini silmen lazim. Karti bir kere devredisi biraktiktan sonra sifresini kesin bildigin bir agdan baglanmayi dene. Eger olmuyorsa modem sinyallerinin zayi olup olmadigini kontrol et. Buda souc vermediyse Wireless kartinin guncel driveri indir. Oncelikle kendi kartini uninstall et ve tanimsiz olmasini sagla restart yaptiktan sonra yeni indirdigin driveri kurabilirsin. -
quote:
Orjinalden alıntı: Gurcellonline
wireless ayarlarina girip daha once tanimli olan tum ag adlarini silmen lazim. Karti bir kere devredisi biraktiktan sonra sifresini kesin bildigin bir agdan baglanmayi dene. Eger olmuyorsa modem sinyallerinin zayi olup olmadigini kontrol et. Buda souc vermediyse Wireless kartinin guncel driveri indir. Oncelikle kendi kartini uninstall et ve tanimsiz olmasini sagla restart yaptiktan sonra yeni indirdigin driveri kurabilirsin.
ilk dediklerini katılıyorum + mac filtresi olabilir dinamik şifreleme olabilir sadece şifreyle güvenlik sözkonusu degil,daha önce eklemişsen kaldırman gerekebiliyo vistada,bi de biraz geç alabiyo neti zayıfsa -
aynı sorun bende de var.. çözüm bulamıyorum..
http://www.wifi-turk.com/forum/index.php?showtopic=1613&st=0&gopid=9878&#entry9878
http://forum.donanimhaber.com/m_31297075/mpage_1/key_//tm.htm#31297075
bu sorunu çözebilirseniz lütfen benide bilgilendirir misiniz..?
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X