Şimdi Ara

ağa bağlanıyorum ama internete giremiyorum?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
4.649
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar asus laptop aldım kablosuz nete bağlanmaya çalıştım 6 tane kablosuz ağ var 5 i şifreli sadece 1 tanesi şifre istemiyor.
    bağlanıyorum, bağlandı yazıyor fakat interneti kullanamıyorum, değişik yerlerdede denedim şifresizlerde de interneti kullanamadım.
    yardımcı olabilirmisiniz.

• Sadece a§ sahibinin ba§lantsna izin veren ”zel bir Ÿifreleme olabilir. Artk bir‡ok kablosuz a§da bu yaplabiliyor.
  • aynı sorun bendede var bir kaç dakika sonra bağlanıyor
  • wireless ayarlarina girip daha once tanimli olan tum ag adlarini silmen lazim. Karti bir kere devredisi biraktiktan sonra sifresini kesin bildigin bir agdan baglanmayi dene. Eger olmuyorsa modem sinyallerinin zayi olup olmadigini kontrol et. Buda souc vermediyse Wireless kartinin guncel driveri indir. Oncelikle kendi kartini uninstall et ve tanimsiz olmasini sagla restart yaptiktan sonra yeni indirdigin driveri kurabilirsin.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Gurcellonline

wireless ayarlarina girip daha once tanimli olan tum ag adlarini silmen lazim. Karti bir kere devredisi biraktiktan sonra sifresini kesin bildigin bir agdan baglanmayi dene. Eger olmuyorsa modem sinyallerinin zayi olup olmadigini kontrol et. Buda souc vermediyse Wireless kartinin guncel driveri indir. Oncelikle kendi kartini uninstall et ve tanimsiz olmasini sagla restart yaptiktan sonra yeni indirdigin driveri kurabilirsin.

ilk dediklerini katılıyorum + mac filtresi olabilir dinamik şifreleme olabilir sadece şifreyle güvenlik sözkonusu degil,daha önce eklemişsen kaldırman gerekebiliyo vistada,bi de biraz geç alabiyo neti zayıfsa
  • aynı sorun bende de var.. çözüm bulamıyorum..

http://www.wifi-turk.com/forum/index.php?showtopic=1613&st=0&gopid=9878&#entry9878

http://forum.donanimhaber.com/m_31297075/mpage_1/key_//tm.htm#31297075

bu sorunu çözebilirseniz lütfen benide bilgilendirir misiniz..?

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.