Bildirim
agile Messenger hakkında
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
arkadaslar biraz araştırın şu forumu.. 50 kere yazıldı aynı sorun....
erişim noktasında wap yazan yere internet yaz... o zaman girersin -
timomass saol bi deneyelim. -
yardımınız için saolun girdi. -
hayırlı olsun -
thanks -
iyi kullanmalar bilader
bende kullanıyorum sürekli.Turkcell BasKonuş a 1000 çeker:) -
erişim noktasında wap yazan yere internet yazmama rağmen bi türlü açamadım şu msn yi.kullandığım telefon 6670.lütfen yardım -
o şekilde olmuyorsa, telefonuna chat-in yükle.
programa gir, ordan operatörünü seç.
sonra çık programdan. gprs bağlantı seçeneklerinde chatin aria, chatin turkcell gibi bir şey oluşur. onunla girin. olur.... -
ben de agile kullanıyorum.ancak bir arkadaşıma da yüklettim.ona turkcell ayarlarını almasını söyleedim.o ayarlar ile bağlanmadı.ben kendim bağlanırken connection wizardın ayarları ile bağlanıyorum.sorum şu:her messenger kullanan connection wizard kurmalı mı.yoksa gelen standart ayarlar ile messengera bağlanmak mumkun mu.mumkunse nasıl.ben de ona gore tarif edeceğim arkadasıma.arkadasım uzakta o yuzden -
Arkadaşlar agile messenger promramını hangi siteden bulabilirim -
quote:
Orjinalden alıntı: intelligence
Arkadaşlar agile messenger promramını hangi siteden bulabilirim
www.maxicep.com -
agile messenger'da "bas konuş" mümkün diye okudum agile meseengerı indirirken. ancak menude boyle bir sey yok nasıl yapılıyor bilen var mı?
Sayfa:
1
Benzer içerikler
- turkcell mail adresi
- sim kart depolama alanı dolu
- iphone kişileri sime aktarma
- telefon kilitlendi 119 dakika sonra tekrar deneyin çözüm
- çin nokia imei değiştirme kodu
- virüs nasıl temizlenir
- şeffaf kılıf beyazlatma
- küfür edince elektrik çarpan bileklik
- firmware nedir
- vodafone ödemeli arama
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X