Şimdi Ara

agp ekran kartı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
0
Favori
816
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • ekran kartını yenilemek istiyorum ama şu an piyasada agp ekran kartı bulmak cok zor. ati x1600 pro buldum bi tane ama nvidia 6600 gt almak istiyorum fakat piyasada agp si yok. yeni agp kartlar cıkıcak mı? yoksa bulmuşken x1600pro yu alsam mı?

• sana bişe diyecem şimdi ne çıkıyo agp çıkmıyo da..
  • x1600pro al, pişman olmazsın. 6600gt'den daha iyi bir kart diyebilirim. Sakın kaçırayım deme, kapış kapış gidiyor valla. Yine de karar senin.
  • 6600gt nin agp si nerde var solersen cok memnun olurum. ortalık pci express dolu. varsa agp biz neden almıyoz.
  • quote:

Orjinalden alıntı: uzmane

6600gt nin agp si nerde var solersen cok memnun olurum. ortalık pci express dolu. varsa agp biz neden almıyoz.

agp'yi öldürdüler, agp 6600gt bulmak artık neredeyse imkansız. Arayan, soran çok gördüm forumda kaç tanesi sonuca ulaştı bilemiyorum ama x1600pro gibi bir kart piyasada iken neden 6600gt de ısrar ediyorsun? x1600pro, 6600gtden daha yeni ve daha iyi bir kart ki forumda tartışıldı edildi biraz araştırırsan rahatça sonuçlarına ulaşabilirsin. Yine dersen ki ben agp 6600gt'ye taktım, onu alacam; ne diyelim bu durumda sana iyi şanslar, her ne kadar bulma ihtimalin tamamen şans işi olsa da umarım bulursun

• quote:

Orjinalden alıntı: cause_of_death

x1600pro al, pişman olmazsın. 6600gt'den daha iyi bir kart diyebilirim. Sakın kaçırayım deme, kapış kapış gidiyor valla. Yine de karar senin.

ati bazı oyunlardan yoksun.call of duty2,battlefield2 vs oyunlar nvidia tarafından satın alınmış gibi ati de sorun çıkarıyolar.

ii düsün v mantıklı karar ver..
  • quote:

Orjinalden alıntı: speedyvg

quote:

x1600pro al, pişman olmazsın. 6600gt'den daha iyi bir kart diyebilirim. Sakın kaçırayım deme, kapış kapış gidiyor valla. Yine de karar senin.

ati bazı oyunlardan yoksun.call of duty2,battlefield2 vs oyunlar nvidia tarafından satın alınmış gibi ati de sorun çıkarıyolar.

Burada kesinlikle inanılmaz ve inanılmaz bir yanlışın var. Yanlışın ne mi, belirtiyorum;

iki oyuna Nvidia sponsor olmuş olabilir ve oyun demosundan önce karşısınıza çıkan ea games, nvidia gibi işaretler bir nevi reklam niteliği taşımaktadır.
    Oyuna Nvidia sponsor oldu diye oyun sadece Nvidialarda sorunsuz çalışacak diye bir kaide yok, gördüğün gibi ekran kartım ATI chipsetli ve oyunlarda en ufak bir sorunla karşılaşmadım. Konuyu bir de şöyle ele alalım, Half Life 2'ye ise ATI firması sponsor oldu, sen eğer bir Nvidia kullancısıysan Half Life 2 yi oynayamıyor veya sorun mu yaşıyorsun?. Oyunlardaki sponsorlar ile ekran kartı üreticilerini aynı kaba sokma lütfen, büyük bir yanlışın var bu noktada.
    Kısaca böyle özetledim ekleyeceği olan varsa ekler zaten.

• x1600pro iyidir özellikle yanlış bilmiyorsam 128mb modellerinde ddr3 ram kullanıyor haberin olsun
  • agp düşünüyorsan 6600GT lerin agp modellerinin PCI-X modellerine göre bellek hızlarının daha az oldfugunu söyleyeyim. agp modelleri 900MHz iken PCI-X olanlar 1000MHz. agp 6600GT yerine x1600PRO almalısın.
  • hiç kaçırma sonuçta atini yeni seri kartdır
  • quote:

quote:

Orjinalden alıntı: speedyvg

quote:

Burada kesinlikle inanılmaz ve inanılmaz bir yanlışın var. Yanlışın ne mi, belirtiyorum;

iki oyuna Nvidia sponsor olmuş olabilir ve oyun demosundan önce karşısınıza çıkan ea games, nvidia gibi işaretler bir nevi reklam niteliği taşımaktadır.
    Oyuna Nvidia sponsor oldu diye oyun sadece Nvidialarda sorunsuz çalışacak diye bir kaide yok, gördüğün gibi ekran kartım ATI chipsetli ve oyunlarda en ufak bir sorunla karşılaşmadım. Konuyu bir de şöyle ele alalım, Half Life 2'ye ise ATI firması sponsor oldu, sen eğer bir Nvidia kullancısıysan Half Life 2 yi oynayamıyor veya sorun mu yaşıyorsun?. Oyunlardaki sponsorlar ile ekran kartı üreticilerini aynı kaba sokma lütfen, büyük bir yanlışın var bu noktada.
    Kısaca böyle özetledim ekleyeceği olan varsa ekler zaten.

sponsorluk bir yana eger oyunu alan v kullanan ati v nvidia kullanıcılarıysa her ikisinde de çalışmalıydı.iyi microsoft intelin ama amd çalıştırmasın.var mı böle tekelcilik politikası?

evet var,nivida yapıyor işte.dh v birçok site de battlefield 2 oynayamayan ati kullanıcısı var.ekran kartı yettiği halde..sen neden bahsediyosun?

bilip bilmeden konuşmayalım..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Vommel -- 1 Mart 2006; 0:04:14 >

• x1600pro 6600gt den daha iyi gözüküyor
    ayrıca nede olsa yeni nesil bir kart
    fakat maalesef o da 128 bit..
    forumda bir kaç gün önce 7800gt de dahil yeni nesil agp kartların mart ayında çıkacağı ile ilgili bir konu vardı
    yanlış hatırlamıyorsam 399$+kdv olarak
    biraz araştırırsanız bulabilirsiniz..
  • quote:

Orjinalden alıntı: fortress34

x1600pro 6600gt den daha iyi gözüküyor
    ayrıca nede olsa yeni nesil bir kart
    fakat maalesef o da 128 bit..
    forumda bir kaç gün önce 7800gt de dahil yeni nesil agp kartların mart ayında çıkacağı ile ilgili bir konu vardı
    yanlış hatırlamıyorsam 399$+kdv olarak
    biraz araştırırsanız bulabilirsiniz..

7800GT değil, 7800GS. şu an yurtdışında satışta. yurtdışı sitelerden bakabilirsiniz.
  • 7800GS AGP Mart ortalarında Türkiyeye geliyor. Fiyatı yaklaşık 399$+kdv diye düşünülsede tahminimce 350$ gibi bir fiyata satılır. Çünkü her ne kadar istanbulda göremesemde Ankarada mavi bilgisayar gibi bazı firmaların internet sayfasında GF 6800XT AGP kartı 159$ gibi bir fiyata gördüm. 8 pipeline ve 256 bitlik bir GPU su var. 1600pro ve 6600GT ye kıyasla fiyat olarak daha iyi diyebilirim.

Benim kişisel fikrim ise Mart ortalarını beklemen yönünde.
  • 250 ytl ye sapphire x1600pro siparişini verdim. goruşleriniz için tesekkurler
  • haftabaşından beri x1600 arıyorum. kartı nereden aldın acaba arkadaşım?
  • quote:

Orjinalden alıntı: uzmane

250 ytl ye sapphire x1600pro siparişini verdim. goruşleriniz için tesekkurler

doğru seçim yaptın kart eline geçtikten sonra yorumlarını bekleriz. umarım bir aksilik çıkmaz
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.