Arkadaslar yeni bir agp ekran kartı almayı planlıyorum. Forumda gezdim kendim biraz arastirma yaptim, x1600pro yu uygun gördüm( Sapphire x1600pro 256mb ) . Ancak forumda öyle şeyler yazılmış ki; x800 serisi bi kart al ama x1600pro sakın alma diye. Ama özellik olarak baktigimizda x1600 pro nun daha yeni teknolojilere sahip oldugu, ama x800 serisinde ise (forumda yazanlar) performans ön planda. Ama x1600pro o kadar da düsük özelliklere sahip degil. Tabi birde 6600GT var. Kafam cok karisti, lütfen bi el atın şu işe
Benim baz olarak aldigim tablo asagida. forumda yazan x800 lerin hepsini hatirlamadigim icin tabloya hepsini koydum. Aradigim kart 150$+kdv ye kadar olacak. (sanirim x800 ler 150$ dan fazla ama forumda 130$ yazıyordu bir yerde???). Kendi sistemimide yaziyim size kolaylık olsun.
(Not: islemci degisikligine, hatta hatta anakart degisimine sonradan gidecegim, hepsine birden yetismek imkansiz. Simdilik istedigim kart, bütün oyunları güsel seviyelerde oynatan, yaklasik 2 seneye kadar da ayakta kalacak (oyunlari en azindan bi low veya medium da acacak olan) bir kart olursa sevinirim, tahminleriniz dogrultusunda.)
Son olarak da yeni kartımla beraber en az kac watt lık bir psu önerirsiniz. Su ankini bilmiyorum, bakamiyorum da :) uymassa onu da degistirecegiz. Simdiden tesekkürler, saygılar...