Şimdi Ara

Aida64 Sıcaklık Değerleri Normal mi?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
23
Cevap
1
Favori
1.927
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Merhabalar 25 dakikalık CPU ve FPU stres testi yaptım sonuçlar fotoğraftaki gibi sizce normal mi?
    İşlemci: AMD Ryzen 9 3900x
    Anakart: MSI MPG X570 GAMING PRO CARBON WIFI 4400MHz(OC) DDR4 Soket AM4 RGB M.2 HDMI PCIe 4.0 ATX Anakart
    Sıvı Soğutma: THERMALTAKE Water 3.0 360 ARGB Sync 360mm İşlemci Sıvı Soğutucu
    Aida64 Sıcaklık Değerleri Normal mi? Aida64 Sıcaklık Değerleri Normal mi?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Jhon Amora -- 18 Haziran 2020; 0:43:59 >

• İşlemci sıcaklığı çok fazla
  • akinozbas A kullanıcısına yanıt
    %100 yük altında iken bile mi
  • quote:

Orijinalden alıntı: Jhon Amora

80 dereceyi pek aşmaması gerekiyordu.
    Fpu suz da bi test edermisiniz?
  • acura07 kullanıcısına yanıt
    Tamam bugün olmasa da yarın deneyip verileri atarım buradan teşekkürler
  • quote:

Tamam bugün olmasa da yarın deneyip verileri atarım buradan teşekkürler
    Elinizdeki soğutucu dan daha iyi ama size fikir vermesi açısından

ModArt PCyoutube
    MasterLiquid ML360P Silver Edition RGB Sıvı Soğutucu İnceleme
    https://www.youtube.com/watch?v=xJUoxSqUcw0&list=PLAPW9Nak3N4wuZ8Kyl9VfR7cmXWBZcEcb&index=5&t=0s

• FPU seçersen 25 dakikada öyle olması normal.CPU seçince de ısınmıyor bi ortasını yapamamışlar.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Cpu Isısı 95 Derece Normal Mi?
    16 yıl önce açıldı
    bu sıcaklık normal mi ?
    20 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Sadece CPU seçip hiç yapmadım yarın mutlaka deneyip sonuçları buradan paylaşacağım teşekkürler
  • quote:

bence max 70-75 derceyee ulaşması gerekiyor
  • Sadece CPU olarak test yaptım 12 dakika kadar 60 dereceyi geçmedi. Fakat hem cpu hem fpu seçip teste başladığımda start tuşuna bastığım anda 80 dereceyi gösteriyor sonra zamanla 86 dereceye kadar çıkıyor fotograftaki gibi sizce anında 80 dereceye çıkması normal mi? Teşekkürler
    Sadece CPU olarak test yaptım 12 dakika kadar 60 dereceyi geçmedi. Fakat hem cpu hem fpu seçip teste başladığımda start tuşuna bastığım anda 80 dereceyi gösteriyor sonra zamanla 86 dereceye kadar çıkıyor fotograftaki gibi sizce anında 80 dereceye çıkması normal mi? Teşekkürler
  • Jhon Amora J kullanıcısına yanıt
    60 derece cpu ıle normal. ama neden fpuda o kadar asırı ısınıyor cozemedım...

bende fpu cpu 7-8 derece fark edıyor

tabı benımkı 3600 ve sabıt voltajda. ama sıvı sogutmamda 120mm
    Siz cpu ve fpu aynı anda kaç dakika test ile kaç derece alıyorsunuz? bu arada ilginiz için de teşekkürler
    Aida64 Sıcaklık Değerleri Normal mi?
    Çok iyi değerler termal macunu fazla sürmüş olmamdan olabilir mi bu kadar fark? Ve starta basar basmaz 40 derecelerden anında 80 dereceye çıkması normal mi siz de nasıl yükseliyor sıcaklık ilk etapta?
    benım ıslemcım 3600 ve voltajım sabıt. stokta bıraktıgımda benımkıde 80 85 lere cıkıyor.

macunu fazla surmenızden olabılır. ne cok sureceksınız nede az. forumda uygulama şekli mevcuttu.

bende de starta basar basmaz 63 lere felan cıkıyor. 37 38 den.

ayrıca sıvı sogutmanın kendı fanı seslı oldugu ıcın kasanın egzozuna bağlı. 4 5 derece daha serın calısıyor kendı fanıyla ama çok seslı oldugu ıcın cıkarttım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi acura07 -- 19 Haziran 2020; 20:2:3 >
    Anladım teşekkürler fazla sürdüm mü sürmedim mi tam emin de değilim aslında ama biraz fazla kaçırmış olabilirim :)
  • quote:

Sadece CPU olarak test yaptım 12 dakika kadar 60 dereceyi geçmedi. Fakat hem cpu hem fpu seçip teste başladığımda start tuşuna bastığım anda 80 dereceyi gösteriyor sonra zamanla 86 dereceye kadar çıkıyor fotograftaki gibi sizce anında 80 dereceye çıkması normal mi? Teşekkürler
    evet her işlemcide böyle fpu seçersen aniden fırlıyor.sadece cpu'da 12 dakikada 60 normal yani bi sıkıntı yok bence.
  • Tamam teşekkürler termal macunu fazla mı sürdüm diye ikilemde kaldım ama tekrar açmak istemiyorum açıkçası herhalde fazla da olsa şu an problem yoksa ilerde de olmaz değil mi
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.