Bildirim
Aile için araç tavsiyesi
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü, 1 Mobil
Giriş
-
-
Bence temiz az km li üst sınıf bi 2.el de mantıklı olur ... -
Scenic, c-max, verso, zafira, 3008 arka koltukları en rahat olan araçlar bunlardır. Daha da rahat olsun dersen s-max, 5008 v.s sınıfaraçlara bakacaksunuz. -
quote:
Orijinalden alıntı: FuK
Arka koltuklara üç kişinin sıkışmadan rahat oturabileceği dizel araç bakıyorum tavsiyelerinizi bekliyorum.
bütçe max 35 bin
imzamdaki araca bakın.37 ye alabilirsiniz.
LS donanımı da 35 e çok rahat bulunur o bile yeterlidir. -
sizin en iyi sçeenek ford c-max olur.araç 5 kişilik ve arkada 3 kişi rahatlıkla oturabiliyor. -
quote:
Orijinalden alıntı: mersahin
quote:
Arka koltuklara üç kişinin sıkışmadan rahat oturabileceği dizel araç bakıyorum tavsiyelerinizi bekliyorum.
bütçe max 35 bin
LS donanımı da 35 e çok rahat bulunur o bile yeterlidir.
Aveo ve arkada 3 kişi rahat oturulcak dalgamı geçiyorsunuz kafamı buluyorsunuz ???? -
quote:
Orijinalden alıntı: EmreGLC
quote:
Orijinalden alıntı: mersahin
quote:
bütçe max 35 bin
LS donanımı da 35 e çok rahat bulunur o bile yeterlidir.
Aveo ve arkada 3 kişi rahat oturulcak dalgamı geçiyorsunuz kafamı buluyorsunuz ????
sedanından bahsediyorum tabii ki, ailenizdeki insanların kilo boy durumu nedir bilmiyorum ama benim ailemde 3 yetişkin rahatlıkla sığabiliyor ve genelde o dolulukta yolculuk yapıyorum.
binen kullanan biri olmasam dikkate alacağım nerdeyse.
-
Nissan note -
Yerinde olsam c max bakardım fakat sıfır lodgy de düşünülebilir..
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X