Bildirim
Aile için araç tavsiyesi
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
-
Bence temiz az km li üst sınıf bi 2.el de mantıklı olur ... -
Scenic, c-max, verso, zafira, 3008 arka koltukları en rahat olan araçlar bunlardır. Daha da rahat olsun dersen s-max, 5008 v.s sınıfaraçlara bakacaksunuz. -
quote:
Orijinalden alıntı: FuK
Arka koltuklara üç kişinin sıkışmadan rahat oturabileceği dizel araç bakıyorum tavsiyelerinizi bekliyorum.
bütçe max 35 bin
imzamdaki araca bakın.37 ye alabilirsiniz.
LS donanımı da 35 e çok rahat bulunur o bile yeterlidir. -
sizin en iyi sçeenek ford c-max olur.araç 5 kişilik ve arkada 3 kişi rahatlıkla oturabiliyor. -
quote:
Orijinalden alıntı: mersahin
quote:
Arka koltuklara üç kişinin sıkışmadan rahat oturabileceği dizel araç bakıyorum tavsiyelerinizi bekliyorum.
bütçe max 35 bin
LS donanımı da 35 e çok rahat bulunur o bile yeterlidir.
Aveo ve arkada 3 kişi rahat oturulcak dalgamı geçiyorsunuz kafamı buluyorsunuz ???? -
quote:
Orijinalden alıntı: EmreGLC
quote:
Orijinalden alıntı: mersahin
quote:
bütçe max 35 bin
LS donanımı da 35 e çok rahat bulunur o bile yeterlidir.
Aveo ve arkada 3 kişi rahat oturulcak dalgamı geçiyorsunuz kafamı buluyorsunuz ????
sedanından bahsediyorum tabii ki, ailenizdeki insanların kilo boy durumu nedir bilmiyorum ama benim ailemde 3 yetişkin rahatlıkla sığabiliyor ve genelde o dolulukta yolculuk yapıyorum.
binen kullanan biri olmasam dikkate alacağım nerdeyse.
-
Nissan note -
Yerinde olsam c max bakardım fakat sıfır lodgy de düşünülebilir..
Sayfa:
1
Benzer içerikler
- egzozdan çiğ benzin kokusu nedenleri
- en çok yakan arabalar
- yarı otomatik baskı balata bittiği nasıl anlaşilir
- mobese kırmızı ışık cezası
- passat 1.5 tsi impression yorum
- cupra terramar ne zaman gelecek
- fiat 500e fiyat listesi
- renault 2. el fabrika
- zes şarj istasyonu fiyat
- dfsk e5 fiyat
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X