Bildirim
Ailecek yerine Spor Extra
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
Giriş
-
Üyelik şartlarınızı tam olarak bilmediğim için size tavsiyemwww.twitter.com/DigiturkDestek e de sorun -
quote:
Orijinalden alıntı: dijitalserkan
Üyelik şartlarınızı tam olarak bilmediğim için size tavsiyemwww.twitter.com/DigiturkDestek e de sorun
Sordum ama adama bir türlü anlatamadım.Öyle bir destek hatları var ki ben onlardan daha bilgiliyim... -
aslında aileceksiz lig tv varsa dediğin mümkündür bence. -
Aman ha sen genede iyice sor mh ne. Ne olur ne olmaz digiturk bu. -
Babamın yanına gidince arayacağım bakalım ne diyecekler.Yeni üyeliklerde sadece lig tv üyeliği var.Ailecek ekstra 5 sporextra 4.99 yazmışlar. -
quote:
Orijinalden alıntı: alpika
Babamın yanına gidince arayacağım bakalım ne diyecekler.Yeni üyeliklerde sadece lig tv üyeliği var.Ailecek ekstra 5 sporextra 4.99 yazmışlar.
lig tv dahil değildir bence -
Lig tv dahil değil zaten.Onun üstüne almak isterseniz diye yazmışlar.
http://www.futbolunevadresi.com/SuperPaket.html
Bu linkte altta yazıyo fiyatları... -
Mevcut durum nedir acaba? -
quote:
Orijinalden alıntı: dijitalserkan
Mevcut durum nedir acaba?
Haftaya bayram için eve gideceğim.O zaman konuşacağım müşteri hizmetleriyle.Babam bu işten anlamadığından beni bekliyor oda...
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X