Şimdi Ara

Aino mu Vivaz mı?

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
26
Cevap
0
Favori
1.041
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar 5 yıldır SE K750i kullanıyorum ve bu telefon sayesinde SE'den başka telefon kullanamaz oldum.
    Şimdi telefonumu değiştireceğim ama kararsız kaldım.
    Zaten SE İstanbul'da çoğu yerde satılmıyor (Kadıköyde 50 küsür yere sordum sadece 1 yerde bulabildim) o yüzden seçeneklerimiz sınırlı. Gerçi yurtdışından da getirtme fırsatım var ama ordan getirtince fiyatı ne olur tam bilemiyorum.
    Neyse iki telefon arasında kaldım Aino ve Vivaz. Bildiğiniz gibi biri dokunmatik biri tuşlu. Hayatım boyunca hiç dokunmatik telefon kullanmadım, bir iki kere arkadaşlarımdakileri kullanmayı denedimde pek başarılı olduğum söylenemez o yüzden dokunmatik telefonlara önyargı ile yaklaşıyorum. Ama Vivaz'ın çok iyi olduğu söyleniyor. Tabi Aino 'da çok çok iyi.
    Fiyatları aynı ikisininde sorduğum yerde 725 TL. Yalnız Aino'nun kutu içeriği acayip kırpılmış (şarj standı, bluetooth kulaklık vs. yok).

Bu iki telefonu kullanan arkadaşlar yorum yapabilirler mi? Çok kararsızım bu konuda. 725TL'de az bir para değil o yüzden almışken bu paraya en iyisini alayım diyorum.

• ikisinden biri ise vivaz
  • quote:

Orijinalden alıntı: %100

ikisinden biri ise vivaz
    Vivaz al.Sahibinden.com'da sıfırını 650 civarı bulabilirsin
  • quote:

Orijinalden alıntı: akcanon

Vivaz al.Sahibinden.com'da sıfırını 650 civarı bulabilirsin

Alıntıları Göster
    vivaz tabiki
  • quote:

Orijinalden alıntı: Technotronic

vivaz tabiki

Alıntıları Göster
    vivaz derim
  • quote:

Orijinalden alıntı: cudam

vivaz tabiki
  • quote:

Orijinalden alıntı: frt-_-ctn

quote:

vivaz tabiki

Alıntıları Göster
    5800
  • quote:

Orijinalden alıntı: Tesla Nikola

5800

Alıntıları Göster
    vivaz al tam bir canavar

edit: satio elime gecmedi ama pek kullanmıcam galiba. satıp vivaz alabilirim. yemişim 12mp xenon lu kamerayı..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Angelica -- 22 Mart 2011; 0:56:22 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Angelica

vivaz al tam bir canavar

edit: satio elime gecmedi ama pek kullanmıcam galiba. satıp vivaz alabilirim. yemişim 12mp xenon lu kamerayı..

Alıntıları Göster
    şuana kadar hayatımda hiç dokunmatik telefon kullanmadım. Acaba zorluk çekermiyim?
    Bu arada bir telefonda aradığım özellikler;
    - öğrenciyim bu yüzden günümün en az 8 saati dışarıda geçiyor. bu yüzden çok fazla müzik dinliyorum yani telefonun müzik kalitesi oldukça önemli benim için.
    - e genç olduğumuz için mesajlaşıyoruz ve mesaj rahatlığını çok fazla ön planda tutuyorum. 10-20 mesajdan sonra elim yorulsun istemiyorum.
    - kamera konusunda çok titiz bir insan değilim onun iyi olması çok önemli değil.
    - internete çok fazla bağlanıyorum facebook vs.
    - şuanda kullandığım telefonu alalı 5 yıl oldu ve garanti yüzü görmedi. böyle dayanıklı bir telefon olsun istiyorum. elimden düşünce 40 parçaya ayrılmasın.

bunları göz önünde bulundurarak ne almalıyım?

edit: SE Mayıs'ta Türkiye'ye geliyor diyorlar. Bu durumda Mayıs'ta yeni telefonlar geldiğinde Vivaz'da bir ucuzlama olur mu? Sizce ozamanı beklemeli miyim?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi iCrack -- 22 Mart 2011; 16:48:00 >

• quote:

Orijinalden alıntı: iCrack

şuana kadar hayatımda hiç dokunmatik telefon kullanmadım. Acaba zorluk çekermiyim?
    Bu arada bir telefonda aradığım özellikler;
    - öğrenciyim bu yüzden günümün en az 8 saati dışarıda geçiyor. bu yüzden çok fazla müzik dinliyorum yani telefonun müzik kalitesi oldukça önemli benim için.
    - e genç olduğumuz için mesajlaşıyoruz ve mesaj rahatlığını çok fazla ön planda tutuyorum. 10-20 mesajdan sonra elim yorulsun istemiyorum.
    - kamera konusunda çok titiz bir insan değilim onun iyi olması çok önemli değil.
    - internete çok fazla bağlanıyorum facebook vs.
    - şuanda kullandığım telefonu alalı 5 yıl oldu ve garanti yüzü görmedi. böyle dayanıklı bir telefon olsun istiyorum. elimden düşünce 40 parçaya ayrılmasın.

bunları göz önünde bulundurarak ne almalıyım?

edit: SE Mayıs'ta Türkiye'ye geliyor diyorlar. Bu durumda Mayıs'ta yeni telefonlar geldiğinde Vivaz'da bir ucuzlama olur mu? Sizce ozamanı beklemeli miyim?

Alıntıları Göster
    w995 al o zaman

• quote:

Orijinalden alıntı: yunuss.10

w995 al o zaman

arti bir
  • quote:

w995 al o zaman

yok yaw bu ikisinden birini alacağım. w995'in tuş takımları hoşuma gitmedi.
  • quote:

quote:

w995 al o zaman

yok yaw bu ikisinden birini alacağım. w995'in tuş takımları hoşuma gitmedi.

Alıntıları Göster
    w995 her turlu

• quote:

Orijinalden alıntı: kaan_9292

w995 her turlu

bir de bu çıktı kafam iyice karıştı he
  • quote:

quote:

w995 her turlu

bir de bu çıktı kafam iyice karıştı he

Alıntıları Göster
    Vivazda karar kıldım. Fakat şimdi de hiç dokunmatik kullanmamış bir insan olarak şurda kararsızım acaba Vivaz mı alsam Vivaz Pro mu? Hani en azından tuşa dokunur elimiz

• vivazlarin ekrani resistive pro modelini al mesaj yazmak daha rahat olur

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Technotronic -- 22 Mart 2011; 21:40:12 >
  • quote:

vivazlarin ekrani resistive pro modelini al mesaj yazmak daha rahat olur

şu tırnakla dokunmamız gereken ekran modelleri değil mi bunlar hani parmağı tam algılamayanlar?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Technotronic

vivazlarin ekrani resistive pro modelini al mesaj yazmak daha rahat olur
    senin telefon alacagin yok saglamlik uzun sure kullanimlik her turlu darbeye karsi w995
  • quote:

senin telefon alacagin yok saglamlik uzun sure kullanimlik her turlu darbeye karsi w995

usta sokağa atacak param yok kusura bakma :) 700 küsür lirayı hiç araştırmadan, kullanıcı yorumlarını okumadan veremem hiç bir telefona.
  • quote:

quote:

usta sokağa atacak param yok kusura bakma :) 700 küsür lirayı hiç araştırmadan, kullanıcı yorumlarını okumadan veremem hiç bir telefona.

Alıntıları Göster
    paranin at atma biz birsey biliyoruz ki soyluyoruz

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.