< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Leopard76 -- 15 Temmuz 2023; 13:32:41 > < Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
Akraba ziyaretini artık o kadar da değerli görmüyorum
-
-
Akraba mevzusu direkt saçmalık herkes sevdiğinin yanına gitsin sırf akraba diye kimseye yüz verilmez.
-
up
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Akraba, tanıdık inanılmaz değerli de o kişilerin "boş" olmaması lazım.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
1990 larda 95 lerde cok guzeldi.artık hiçbir önemi yok. cünkü ziyarete gittiğin her evde ama her evde 1 kişinin kalbi kötü oluyor. kıskanç veya dedikoducu oluyor. giydiğin kiyafetten tut da kilona kadar. bakmadık eleştirmedik sana iyilik olarak yansıycak iğne ucu kadar bişey katmıyacak insanların nesini ziyaret ediceksin? ben bu kurban bayramında ne kimseye gidildi nede kimse geldi mesala. herkes icin evde dinlenmek tatile gitmek daha iyi bir seçenek. o ziyaret işleri bitti artık.
-
Her gittiğimiz yerde dedikodulardan tartışmalardan bıktım usandım, ileride staj falan olsa da gitmemenin bir yolunu bulsak, yaktığımız benzine değer mi ya
boşsa gorusmez mısın?
-
Akraba ve ev ziyaretleri 2000'lerde bitti. Önceden her gece birinin evine gidilirdi. İnternet yayıldı insanlar eskisi gibi görüşmez oldu. Zaten insanlar birbirini sevmiyor artık.
-
eskiden kırsal yaşama daha yakın olduğumuz dönemde akrabalık-komşuluk önemliydi. şimdi insanlar için iş çevresi (network) önemli. akraba-komşu bunlar ikinci planda.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Açıkcası ileri yaşlardaki insanların cehaleti beni soğutuyor.
Tahammül edemiyorum.
Büyüyen her insanın başına gelen şey gelmiş başına
akrabalarla bağı mümkün olduğunca canlı tutmak iyidir.
ama iyi olmak da kolay değil tabi. herkes iyi olamaz!
-
Valla şu an bile bomboş işin kavgasını yapıyorlar her evde dedikodu dönüyor
Evde oturup 5 saat fifa oynamayı özledim, buna vereceğimiz benzin parasını müzelere tatillere versek çok çok daha iyiydi. Millet bayramlarda ziyaret etmiyor tatile çıkıyor diye yakınanlar vardı ama millet iyisini yapıyor
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Leopard76 -- 21 Temmuz 2023; 14:1:41 >
1 sene sonrasında da hiçbir şeyin değişmemesi..
Her fırsatta soylerim: akraba değil akbaba. Kimsenin kimseye tahammülü yok artık, bos konusmalara ozellikle. Benim tonla derdim varken sizi dinleyemem, ayrıca her sene aynı mesele. Değişen hiçbir şey yok.
sa as büyüklerin elini öp kulağını tıka işine bak
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X