Şimdi Ara

Akaryakıt istasyonundan aldığı bir dilim baklavaya 40₺ verdiği vatandaşın isyanı.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
31
Cevap
0
Favori
773
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Bir dilim baklavaya verdiği para, ağızları açık bıraktı - Dailymotion Video
    https://www.dailymotion.com/video/x96rwv4

• Hamur italyadan
    Şerbet almanyadan
    Fıstık ya da ceviz hollandadam
    Montajı burada Yapanda suri galiba

Yerlim ve milli tatlımız niye bu kasar pahalı kardeşim. Ha?

İlla baklavakis mi, alalım, paralar yunana mı gitsin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi buradan bir taytlı geçti -- 7 Ekim 2024; 8:13:15 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Acaba 1 Gram ne kadar  

• Vatandaş hak ettiğini yiyor acıma vur tekmeyi geç

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Naruto45 -- 5 Ekim 2024; 22:8:48 >
  • haber değeri taşımayan sıradan bir olay; bir zamanlar tuvalet kağıdı 40 liraya fırlayınca sosyal medyada gündem olmuş, haberle çıkmıştı.. Şimdi aldı başını gidiuyor ama umursayan yok.. Bu olay da aynı tuvalet kağıdı gibi şaşırtıcı görünüyor ama bir süre sonra normalleşecek ve şaşırımıyacak bir olay haline dönüşecek

• 40 lira çok bir para mı? Çay da belki 40 lira olacaktır kahve de 100 lira. Baklavanın çaydan daha çok maliyeti olacağı muhakkak... Zaten restaurantlarda 2 dilim veriliyor fiyatları muhtemelen 2 katından fazladır

• Burada da taneyle satmaya başladılar. 32TL mesela.

Bu halk bu kafayla hala tatlı alabildiğine dua etsin bence. Ben denk getirsem kuru ekmeği bile gıdım gıdım veririm. Çok bile.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Buna 40 lira veren olduğu için 40 lira.

• Bizim mahalle marketi tekel markette de. kibrit kutusu kadar diyim ayıp olmasın o büyüklükte dubai çikolatası 45tl idi.

Ha baklavada antep fıstığında öte kat kat hamur var şerbeti var tereyağı var.

dubia çikolatasını ortası antep fıstığı okeyde başka neyi var ya onda çevresini saran 5gr çikolata yoktur.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kalahamari -- 6 Ekim 2024; 0:51:13 >
  • 40 lira yazıyorlar ki alan var. Kimse almasın çöpe gitsin diye fiyat koyacak halleri yok.

• Bende antepdeyim ama bu şehirde yaşanılıcağı kalmadı fiyatlar akıl almaz derecede pahalı gözu doymuyor esnafın,

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • ulkede hala 40 liraya satilan bisey kaldiysa bu haber degeri tasiyan bi olaydir.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • resmi kura değil de olması gereken kura göre: 40 lira 1 dolar bile değil.

• Ben de anlamadım niye 40 TL. Neden 50 TL değil. Şunu düz 50 TL yapın uğraştırmayın bozuk paralarla.

• Hayır yani almak zorunda mısın
    Biliyorsun adam optuklerini sende almayarak tepkini goster

• Bu sebeple uzun yol yolculuğumda araç içi kettle ile hazır espressomu yapar yolda içerim.Kuruyemişlerimi de a101 ve bimde bulunan çerezya ve simbat gibi üst kalite çerez markaları ile temin eder yolculuğuma devam ederim.

• Bu nasıl bir hastalıktır ya, 20-25 tane zaten 1 kilo ediyor adamlar 1 taneyle 800-900 liraya seviyelerinde kilosunu satıyorlar inanılmaz normal bir fiyat, bu kadar basit bir hesaptan mı yoksunsunuz,

baklavanın kilosunu 800-1200 lira civarlarında alıyorum, 100 liralık bezelyeli baklava yemekten idrak yollarınız tıkanmış.

Şeker, hamur, yağ diye market fiyatlarını hesaplamaya devam edin hahahah

• almayın oğlum, ALMAYIN!!!

ben bu ülkenin tüketicisi kadar bilinçsiz tüketici görmedim.

hem alıyor hem şikayet ediyor, ALMA!!!

tek etkili tepki almamak, kendileri mi yiyecekler bu kadar fahiş fiyatlı çöpü?!

• sahafiec kullanıcısına yanıt

sizin öneriniz çok güzel.

almayın!

yemeyin!

giymeyin!

gitmeyin!

içmeyin!

binmeyin!

... maşallah!

ayrıca, bilginiz olsun;

kaliteli bir antep baklavasının 1 tanesi ~40tl!

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.