Şimdi Ara

Akaryakıt Pompacısı iş görüşmesi.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
0
Favori
556
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar şimdi aradı bayan yarına görüşmeye çağırdı.

Bu işi yapmış olan yardımcı olacak birisi var mı acaba ? Opet İstasyonu

• "Pompa bizim işimiz" de kadına
  • Beline kuvvet

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Pompalamasyon bu bizim misyon

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Muten Roshi

"Pompa bizim işimiz" de kadına

Akaryakıt Pompacısı iş görüşmesi.

Mazot 1 Lira olacak
  • bol şans dostum sonunda bir iş bulmuşsun pompacılık için bir nitelik isteyeceklerini zannetmiyorum aklı başında bir insan mısın elin yüzün düzgün mü diye bakarlar kurumsal şirket oldukları için başvuru prosedürlerini uygularlar sonra alırlar
  • quote:

Orijinalden alıntı: A2ad

bol şans dostum sonunda bir iş bulmuşsun pompacılık için bir nitelik isteyeceklerini zannetmiyorum aklı başında bir insan mısın elin yüzün düzgün mü diye bakarlar kurumsal şirket oldukları için başvuru prosedürlerini uygularlar sonra alırlar

benim sormak istediğim işin nasıl işlediği daha önce çalışmadım bu işte.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Migrosta İş Görüşmesi
    12 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • up
  • Leonardo DiCaprio. kullanıcısına yanıt
    hocam çalışmadım ama yakıt alırken gördüğüm kadarı ile kaprisli ergenlerin kahrını cekicen biraz baba parası ile lüx araba alıp kendini bişey zanneden ergenler
    iğer taraftan bakarsan bahsis alırsın gibime geliyor bide kışın biraz zor olur soğukdan dolayı arada sırada cam silersin vs vs
  • Petrol ofisimiz var sorun varsa cevaplayayım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Leonardo DiCaprio.

quote:

bol şans dostum sonunda bir iş bulmuşsun pompacılık için bir nitelik isteyeceklerini zannetmiyorum aklı başında bir insan mısın elin yüzün düzgün mü diye bakarlar kurumsal şirket oldukları için başvuru prosedürlerini uygularlar sonra alırlar

bu işte yerine göre iyi bahşiş var arkadas incirlide çalisiyordu bayaği luks arac geliyor bahsislerden cok **** diyodu

dikkat etmen gereken en önemli husus dizel,benzin ayrımı zira yanlis doldurdugunda paso maaşından kesilir o masraf

bir de sahe para,para üstü bunlara dikkat edicen eksik cikarsa yine senden kesilir

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fabrizo -- 29 Nisan 2015; 15:15:26 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: S10ERM

hocam çalışmadım ama yakıt alırken gördüğüm kadarı ile kaprisli ergenlerin kahrını cekicen biraz baba parası ile lüx araba alıp kendini bişey zanneden ergenler
    iğer taraftan bakarsan bahsis alırsın gibime geliyor bide kışın biraz zor olur soğukdan dolayı arada sırada cam silersin vs vs

Cevap için teşekkürler.

@İplenemeyen Adam

hocam anlat işte neler yaptırıyorsunuz Pompacı arkadaşa kaç saat çalışıyor faln
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: S10ERM

Cevap için teşekkürler.

@İplenemeyen Adam

hocam anlat işte neler yaptırıyorsunuz Pompacı arkadaşa kaç saat çalışıyor faln

Pompacılarımızla yaklaşık 10-15 senedir birlikteyiz. Bizim pompacılarımız 1 gün çalışıyor 1 gün izinliler. o 1 günde nöbet tutuyorlar, 3 saat uyku izni.

Ama tabii bazı yerlerde sabah 8 akşam 6'ya kadar olabiliyor. haftada 1 gün de izin. Değişiyor iş durumuna göre. Bizim petrol ofisimiz anayolun üstünde olduğu için işlek oluyor haliyle.

edit: ekleme

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi İplenemeyen Adam -- 29 Nisan 2015; 15:23:20 >

• quote:

Orijinalden alıntı: irriducibili

quote:

quote:

bu işte yerine göre iyi bahşiş var arkadas incirlide çalisiyordu bayaği luks arac geliyor bahsislerden cok **** diyodu

dikkat etmen gereken en önemli husus dizel,benzin ayrımı zira yanlis doldurdugunda paso maaşından kesilir o masraf

bir de sahe para,para üstü bunlara dikkat edicen eksik cikarsa yine senden kesilir

onları öğretirler tabii ki. 1 haftada öğrenirim zaten.

• petrol bayileride yakıttan çalma nasıl oluyor merak ederim hep.Yada pompacının özel yöntemleri varmı bunun için.
  • fsh77 kullanıcısına yanıt
    evet var çok güzel sisteme döküyorlar.pompayı depodan çıkartırken ucundakini depoya dökmüyor pompada kalıyor bitmiş gibi yerine takıp sen gittikten sonra hemen kenara gizlenen bidona yarım çay bardağı kadar kalan benzini depoluyor. işlek bir yerde günde 10lt rahat bu şekilde çalıyor. pompanın ucundaki benzin/mazot sizlere aittir pompayı eğerek içinde kalanı da dökmesini isteyin o zaman anlıyorlar bildiğini.
  • Bu iyi oldu bir dahaki sefere isteyecegim bunu yapmalarını :)
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.