Şimdi Ara

AKBANK BİLGİ DIŞI İŞLEMLER, ÇEKİLEN KREDİLER, BOŞALTILAN HESAPLAR

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
1
Favori
624
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Sen yine de çok büyük konuşma Hiç tahmin etmeyeceğin insanlar bile dolandırılıyor bu ülkede Ayrıca akbank'ı tosla ile yaşadığım sıkıntıdan ötürü sevmem Pek de kullanışlı olduğunu sanmıyorum Yapı kredi ve garanti iyidir Mobil bankacılıkta ise papara'yı beğeniyorum

Ayrıca şöyle bir hususta var Sadece bu virüslü uygulama kuran bi abiler ablaların sadece akbank hesaplarında sıkıntı oluyor Nedense diğer bankalar da bişey olmuyor Oluyorsa da bu kadar yaygın bi durum yok Kısaca banka da şapkayı önüne koyması lazım

• Bu adamların ortak özelliği var mı acaba? Maaş müşterisi olduğumuz için mecburen kullanıyoruz Akbank'ı. Biz de dolandırılmayalım

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Bu kadar skandallarla dolu bir bankayı, hala zorunlu olmadıkça kullanan, bankada mevduat tutan insanları hayretle izliyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi iDoctor -- 23 Haziran 2024; 12:37:44 >
    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • efyavas kullanıcısına yanıt
    ortak özellikleri virüslü apk indirmeleri

• Ellie_Williams kullanıcısına yanıt
    Virüslü hangi uygulamaymış o?

hocam genelde maç izlemek için olan iptv apkleri

Maçla hiç ilgisi olmayan kadın bir tanıdığım da bu yüzden dolandırılmış olamaz.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
    hocam o da başka apk indirmiş olabilir. obür türlü banka hesabını boşaltmak kolay değil.

Kullandıkları spesifik bir tane yöntem vardır. Onu bulmak lazım.

• Ülkenin kullanılabilir en iyi bankasını 2-3 tane random insan yüzünden "kullananları hayretle izliyorum" demiş adam yukarda gerçekten inanılmaz
    Özellikle 3. gönderiye bakarken bastım kahkahayı, bu insanlar bu yaşına kadar nasıl hayatta kalıyor?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ry4n -- 23 Haziran 2024; 13:32:4 >
  • ry4n kullanıcısına yanıt

Sen yine de çok büyük konuşma Hiç tahmin etmeyeceğin insanlar bile dolandırılıyor bu ülkede Ayrıca akbank'ı tosla ile yaşadığım sıkıntıdan ötürü sevmem Pek de kullanışlı olduğunu sanmıyorum Yapı kredi ve garanti iyidir Mobil bankacılıkta ise papara'yı beğeniyorum

Ayrıca şöyle bir hususta var Sadece bu virüslü uygulama kuran bi abiler ablaların sadece akbank hesaplarında sıkıntı oluyor Nedense diğer bankalar da bişey olmuyor Oluyorsa da bu kadar yaygın bi durum yok Kısaca banka da şapkayı önüne koyması lazım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cimbomlusinan -- 23 Haziran 2024; 15:6:41 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • cimbomlusinan kullanıcısına yanıt

Şöyle bir durumda olabilir hocam diğer bankalar krediyi kolay vermedikleri için kredi çekemiyorda olabilirler yada güvenlikleri sağlamdır ama diğer bankalar gerçekten kolay kredi vermiyor bunu biliyorum.

• Selehattin27 S kullanıcısına yanıt

Bir kişi iki kişi olsa derim ki kredi puanları düşük Diğer bankalardan alamadılar Bir ton kişi var hocam Hepsinin mi durumu aynı Sadece akbank olması ilginç İşin içinde bankadan birileri bile olabilir diye düşünüyorum

Peki hiçbir apk vs yüklemeyen kişilerin başına benzer durumlar gelirse ne şekilde yorum yapacaksınız? Bir diğer sorum mesela diyelim tuşlu telefon sahibisiniz ama başınıza benzeri bir olay geldi bu durumu nasıl yorumlarsınız? Saygılarımla

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi XpressMusic34 -- 24 Haziran 2024; 14:21:5 >
  • XpressMusic34 kullanıcısına yanıt
    telefoncu sim kartınızı kopyalamıştır

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ellie_Williams -- 25 Haziran 2024; 6:15:2 >

Telefoncu ile hiçbir iş veya işlemi olmadı ise söz konusu cihazın ya da sim kartın?

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.