Bildirim
Akdeniz ? 9 eylül ?
JACK & JONES JJEURBAN EDGE TEE LS O-NECK NOOS Tişört Erkek : Amazon.com.tr: Moda
https://www.amazon.com.tr/dp/B0CL7YY6WN
12 sa. önce paylaşıldı
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
Giriş
-
up -
Şehir olarak hangisine daha yakınsan ona git bence çok farketmez kalite olarak ikisinde de PDÖ eğitim sistemi var.
Ama akdeniz'in puanları biraz yükselir 9 eylülü geçebilir tercih yaparken sıralamada bence üste akdenizi yaz. -
valla ben muğlalıyım istikamet kütahya orası ayrı taby ve antalya bence bu yıl 6.000 ne çıkacak gibime geliyo 9 eylülde şehirde güzel yerde olmaması bi yandan zorluğu bi yandan arada kaldım resmen % 50 % 50 -
Ailen nerede yaşıyor onu kastetmek istedim. Birde bence Akdeniz>9 Eylül diyorum hem zorlamıyorlar hemde akademik olarak Akdeniz daha iyi sanki. -
içimden akdeniz geçiyor ( memur babam ama orda doğmuşum) küçklükten bi sempatim var ayrıca üni daha derli toplu sadece kafamda hani sıralamsı daha yukarıda ya o yüzden soru işareti var işte :D napıyım sence ?
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X