Şimdi Ara

Akdeniz ? 9 eylül ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
384
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • beyler akdeniz revanşta puanın artacağını düşünüyorum 5.000 sıralamam var ikis iarasında kaldım antalya şehir olarak daha güzel geliyo ama 9 eylüldede eğitim durumu var kararsız kaldık ikisinide yzsam garanti ama ? yardım pls ????

• up
  • Şehir olarak hangisine daha yakınsan ona git bence çok farketmez kalite olarak ikisinde de PDÖ eğitim sistemi var.

Ama akdeniz'in puanları biraz yükselir 9 eylülü geçebilir tercih yaparken sıralamada bence üste akdenizi yaz.
  • mehmet19071907 M kullanıcısına yanıt
    valla ben muğlalıyım istikamet kütahya orası ayrı taby ve antalya bence bu yıl 6.000 ne çıkacak gibime geliyo 9 eylülde şehirde güzel yerde olmaması bi yandan zorluğu bi yandan arada kaldım resmen % 50 % 50
  • Ailen nerede yaşıyor onu kastetmek istedim. Birde bence Akdeniz>9 Eylül diyorum hem zorlamıyorlar hemde akademik olarak Akdeniz daha iyi sanki.
  • içimden akdeniz geçiyor ( memur babam ama orda doğmuşum) küçklükten bi sempatim var ayrıca üni daha derli toplu sadece kafamda hani sıralamsı daha yukarıda ya o yüzden soru işareti var işte :D napıyım sence ?
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.