Şimdi Ara

Akıllı Koç hakkında herşey

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
1.470
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Akıllı Koç nedir? Kimdir? Bilmek istedikleriniz nelerdir? Birinci ağızdan cevaplanacaktır.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >

• Fiyattan haber veriniz hocam

• withagery0 W kullanıcısına yanıt
    Akıllıkoç deyince aklına fiyat mı geldi.Akıllıkoç sadece bir yazılım bir uygulama değil ki bir eğitim modeli bir eğitim felsefesi. Ama yine de söyleyelim bir yıllık kullanım ücreti 149 TL

• sahinkandaz S kullanıcısına yanıt
    Hocam yanlış anladınız beni ama şu sıralar bütün iyi eğitimcilerimiz fırsatçılık yaparak öğrencileri sömürmeye çalışıyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi withagery0 -- 18 Ekim 2018; 10:33:43 >
  • withagery0 W kullanıcısına yanıt
    Eğer gerçekten eğitim anlamında kaliteli bir şeyler yapıyorlarsa ve bunun için bir yatırım yaptılarsa kazanmaları ya da kazanmak istemeleri gayet normal.ama YouTube Akıllıkoç kanalı baktığında orada her öğrencinin sorularina cevap verildiğini ve bunlar için hiçbir karşılık alınmadığını aynı şekilde Instagram hesaplarında binlerce öğrenciye yazıldığını ve bunlar içinde bir karşılık alınmadığını gördüğünde Farki anlayabiliriz.

• hocam hedef kitleniz maalesef burası değil. (bana göre)
  • Fapstronot kullanıcısına yanıt
    Buradaki platformu satış için değil sizlere yardımcı olabilmek için açtım.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • sahinkandaz S kullanıcısına yanıt
    Hocam merhabalar.

Evde çalışan bir mezun olarak bu sisteminiz bana ne katar? Sistemi biraz anlatır mısınız nedir nasıl işler? Evde bolca zamanı olan bir mezunu nasıl planlar ?

• Söyle ki bizim en büyük problemimiz ders çalışma alışkanlıklarımız ders çalışma plan programı hazırlayamayisimizdır.Akıllıkoç bir eğitim sistemi yani A'dan Z'ye Ne gerekiyorsa ne kadar çalışman gerekiyor Hangi aralıklarda çalışman gerekir hangi kaynakları kullanman gerekir öğren kalsın modeli nedir Konu analiz çetelesi nedir deneme stratejileri nasıl çıkarılır deneme analizlri nasıl yapılır. Bu ve daha birçok konuda size yardımcı olur.geniş bilgi için YouTube Akıllıkoç kanalı ziyaret edip 2019 Tayfa oynatma listesi ders çalışma stratejileri oynatma listesi denemeler oynatma listesini inceleyebilirsin

• Ali Koç diye okudum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • İşe yarayan ve akıllı bir uygulama sanırım.Akılsız ya da akıl arayan arkadaşlar kullanabilir.Teşekkürler.
  • Ama şimdi yiğidi öldür hakkını yeme.Tecrübenin de bir ücreti var.Örneğin hayatında hiç ders çalışmamış biri için veya sürekli ben ne yapacağım diyen biri için kullanabilir.Kullanmazsa tecrübe ede ede hata yapa yapa öğrenir ben gibi.Bu da giden zamman demek.

Özetle Bir inceleyin derim
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.