Şimdi Ara

akıllı saat öneri

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
0
Favori
2.205
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • merhaba akıllı saat önerirmisiniz -telefon gibi instagrama facebooka telefondaki gibi girebilen ve tasarımı çok şık bir ürün arıyorum fiyat farketmez play store filan olsa yani telefonu aratmasa

• Bende çok bakındım şuan hiç birinde whatsapp mesajları okunamıyor sadece bildirimi geliyor ama normal SMS'ler bazılarında okunabiliyor kaldı ki sosyal medya hesaplarına girsinler. Bu yüzdende almaya gerek görmüyorum. Ben biraz oldu mu tam olsun düşüncesindeyim zira diğer fonksiyonlar çokta kullanacağım şeyler değil. Beklemenizde fayda var.

Whatsapp'ın akıllı saatten mesaj okumaya yeşil ışık yaktığını duydum ama sonucu bilmiyorum.
  • merhaba thor markalı bi saat buldum tasarımı ve kendisi çok iyi bence whatsapa sosyal medyaya girilebiliyormuş ama markalı saat mi alsam bilemedim ama o saat her şeye giriyo arad kaldım
  • quote:

Orijinalden alıntı: ozannzx15

merhaba thor markalı bi saat buldum tasarımı ve kendisi çok iyi bence whatsapa sosyal medyaya girilebiliyormuş ama markalı saat mi alsam bilemedim ama o saat her şeye giriyo arad kaldım
    Merhaba
    Bi link gönderebilir misiniz?
  • Galaxy Watch ile whatsapp mesajlarına yanıt verebilirsin okuyabilirsin vs. Facebook Messenger keza öyle.
  • Sim girişli olanlar mı daha kullanışlı olur yoksa direk telefona bağlananlar mı?
  • tabi en ucuzundan bakıp gönderiyorum

ben en ucuz bunu buldum ama tasarımı harika adını youtubeden araştırın anlarsınız geara asusa filan fark atar buyrun
    www.amazon.de
    Geret Zeblaze Thor 4G LTE GPS Smartwatch Android 7.0 MTK6737 Quad Core 1GB + 16GB 5.0MP Kamera 580mAh 4G / 3G / 2G Daten Anrufuhr für Männer Pulsmesser GPS Smart Watch Phone: Amazon.de: Sport & Freizeit
    https://www.amazon.de/Zeblaze-Smartwatch-Android-Anrufuhr-Pulsmesser/dp/B07H28Q4Z2/ref=sr_1_6?ie=UTF8&qid=1539614760&sr=8-6&keywords=zeblaze+thor+4

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Akıllı Saat Önerisi
    11 yıl önce açıldı
    Akıllı Saat
    3 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: sefaslar

Sim girişli olanlar mı daha kullanışlı olur yoksa direk telefona bağlananlar mı?
    bluetooth daha iyi olabilir
  • quote:

tabi en ucuzundan bakıp gönderiyorum

ben en ucuz bunu buldum ama tasarımı harika adını youtubeden araştırın anlarsınız geara asusa filan fark atar buyrun
    www.amazon.de
    Geret Zeblaze Thor 4G LTE GPS Smartwatch Android 7.0 MTK6737 Quad Core 1GB + 16GB 5.0MP Kamera 580mAh 4G / 3G / 2G Daten Anrufuhr für Männer Pulsmesser GPS Smart Watch Phone: Amazon.de: Sport & Freizeit
    https://www.amazon.de/Zeblaze-Smartwatch-Android-Anrufuhr-Pulsmesser/dp/B07H28Q4Z2/ref=sr_1_6?ie=UTF8&qid=1539614760&sr=8-6&keywords=zeblaze+thor+4
    Saate sim kart takarak mı whatsapp mesajları cevaplanıyor yoksa takmadan telefona geleni saatten cevaplayabiliyor mu? Ben araştırdığımda Whatsapp'ın buna Android Wear ile izin vereceğini okumuştum ama sonra ne oldu bilmiyorum.

• valla bu saati arştırdım tam bana göre saat önce bunu alıp sonra yeni saatler çıkınca onu alcam weardan bence çok iyi telefonun aynısı simgeler aynı işlemi aynı bence böyle iyi
  • quote:

valla bu saati arştırdım tam bana göre saat önce bunu alıp sonra yeni saatler çıkınca onu alcam weardan bence çok iyi telefonun aynısı simgeler aynı işlemi aynı bence böyle iyi
    Aldığınızda mutlaka sonucu buraya yazın bende niyetliyim ve çok kararsızım. Sizin deneyiminize göre hareket ederim.
  • arkadaşlar bu akıllı saatler konusunda hiç birşey bilmiyorum.trafikte telefonla konuşmak yüzünden,100 lira ceza yedim.akıllı saat alsam
    bu saat sayesinde gelen aramayı cevaplayıp konuşabilir miyim ?.Aslında tam olarak istediğim spor yaparken nabız ölçsün,su geçirmesin.(işim gereği günde 10-15 kez elimi yıkıyorum) birde araba kullanırken hoparlörden konuşur gibi telefona gelen aramayı cevaplayıp konuşabileyim.çok araştırdım ama emin olamadım.konuşabilirsin demiyor gelen aramayı görebilirsin diyor.görüp napıcam .? en son şu saati buldum ,sizce işe yarar mı ? https://tr.gearbest.com/smart-watches/pp_009467420334.html?wid=1433363&currency=TRY&vip=16125187&gclid=EAIaIQobChMIj6_O78mL3gIVUKvtCh04Ow_8EAEYASABEgIpaPD_BwE

• Günaydın arkadaşlar. Ben de sim kartlı akıllı saat arayışındayım. Benim niyetim telefonu hayatımdan çıkarmak. Telefonun tüm fonksiyonlarını yerine getirebilecek bir ürün var mı? Facebook, watsapp, e-mail vs tüm fonksiyonları olan bir saat arıyorum. Fiyat olarak 2000 tl ye kadar çıkabilirim.

• Bu akıllı saatlerden hangisinde telefondaki notlaru okuyabilme özelliği var ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.