Şimdi Ara

akilli telefon

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
359
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaslar bana sarji uzun giden tasarimi duzgun 5 inc i gecmeyecek adam akilli bir telefon onerin

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Fiyat belirtmemenize karşın general mobile 4g çok gündemde. Ona bir göz atın derim.
  • Ucuz telefon arıyorsanız huaweiye bakın gm çöpten başka bişey değil bide yerli marka kisvesi altında millete kitliyorlar çin telefonu alacaksanız bari sağlam marka alın huawei ve diğerleri gibi
  • huawei en ufak sorunlari olsa dahi hicbisekilde guncelleme vermiyor limitim 1200

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: extor02

huawei en ufak sorunlari olsa dahi hicbisekilde guncelleme vermiyor limitim 1200

Samsung A5 kullaniyorum gayet iyi, gg'dan falan 1000 liranin altinda alanilirsiniz.

• quote:

Arkadaslar bana sarji uzun giden tasarimi duzgun 5 inc i gecmeyecek adam akilli bir telefon onerin

GM 4G

• quote:

huawei en ufak sorunlari olsa dahi hicbisekilde guncelleme vermiyor limitim 1200

huawei gcelleme vermiyosa gm yazılımsız satıyo telefonlarını ben gmye nazaran huawei dedim markalı telefon istiyosan samy lg bak
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Android Telefon Secimi
    3 yıl önce açıldı
    Samsung telefon almayin
    7 ay önce açıldı
    Telefon secimi
    geçen ay açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Z1 ya da Z2.

• quote:

Orijinalden alıntı: Gavuzla

quote:

huawei gcelleme vermiyosa gm yazılımsız satıyo telefonlarını ben gmye nazaran huawei dedim markalı telefon istiyosan samy lg bak

yazılımsız?
  • huawei ye karşı gm yazılım desteğini savunmanın mantıksızlığına vurgu yaptım fazla mı kapalı oldu
  • quote:

huawei ye karşı gm yazılım desteğini savunmanın mantıksızlığına vurgu yaptım fazla mı kapalı oldu

Gm 4g ile huawei telefonları karşılaştırmak google ile karşılaştırmak demek oluyor yani Gm daha üstün bu konuda aosp en hızlı yazılımdır

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TUFFGONG -- 21 Mayıs 2015; 7:53:37 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: TUFF GONG

quote:

huawei ye karşı gm yazılım desteğini savunmanın mantıksızlığına vurgu yaptım fazla mı kapalı oldu

Gm 4g ile huawei telefonları karşılaştırmak google ile karşılaştırmak demek oluyor yani Gm daha üstün bu konuda aosp en hızlı yazılımdır

GM diye bi marka yok discovery elite kitkat aldı mı
    adam 1200 tlye kadar diyor sen google ve çinli üreticilerin giriş seviyesi yeni milleti soyma projesinin mükemmelliğinden bahsediyosun...

• Gavuzla kullanıcısına yanıt
    şimdi onu bunu karıştırma dandiktir adi çin malıdır bilmem yeni çıktı daha ama bu telefon google ın çıkardığı en güncel,en hızlı yazılımı çıkardığında şak diye alacak mı evet ben bundan bahsediyorum karşılaştırmak derken yazılım anlamında bahsettim ve huawei nin şu anki tepe modelinden bile daha hızlı belki de çok güncelleme alacak
  • gm 4g . Bizzat Google garantili ve 2 sene güncelleme desteği.Fiyatıda 700 tl
  • quote:

Ucuz telefon arıyorsanız huaweiye bakın gm çöpten başka bişey değil bide yerli marka kisvesi altında millete kitliyorlar çin telefonu alacaksanız bari sağlam marka alın huawei ve diğerleri gibi

+1

sımdıde google ısmı ıle mılletı sogusleyecekler tamam yazılım google verecek,sankı dıgerlerını renault verıo ama sevıs nolcak sarj soketı ozurlu fırma,cok abartı beklentı yoksa xperıa E4G huaweı G7 gıbı cıhazlar cok daha sorunsuz kullanım sunar gm de kalıte 0 cın den 3.sınıf cıhazları denızı ve kerızı bıtmeyen ulkeye dagıtıorlar pıyasada
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.