Şimdi Ara

Aklın Yolu Bir: Sony Ericsson Windows Mobile Piyasasına Giriyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
1.260
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • sayın arkadaşlar son dakika da aldığımız ŞOK bir haberi veriyoruz..

smartphone'lar konusunda yayın yapan çeşitli internet sitelerine göre (Tayvan'da yayınlanan Çince bir gazete haberine dayanarak) Sony Ericsson, HTC firmasına yüklü miktarda windows mobile cihazı üretim siparişi vermiş.

2008 yılının ikinci yarısında piyasaya çıkacağı söylenen cihazların özellikleri bir sır gibi saklanıyormuş.
    vayyyy bee.. sonunda SE yöneticileri gerçeği gördü. hayırlı uğurlu olsun..

bence bu karar mobil cihaz teknolojisini derinden etkileyecek bir adım olacak.

bu tarihe kadar insanlar windows cihazlarının özelliklerini beğendikleri halde, estetik yönden tatmin edici cihazlar bulamadıklarından şikayetçiydiler. kendilerine göre haklıydılar ama bu devir kapanıyor.

SE, estetik ve gerçekten sağlam cihazlar üretiyor. sony gibi bir firmanın görüntüleme teknolojileri desteği de arkasında. artık bu saattten sonra piyasada taşlar yarinden oynayacak, dinamizim ve rekabet kalıcı hale gelecektir. tekrar hayırlı olsun ve bütün windows mobilcilerin gözü aydın olsun

bu vesile ile de çiziktirmeden geçemeyeceğim, Finlandiya'nın buzullarıyla donmuş kalmış "simbiyan yalnızlar rıhtımının bekçisi" Nohya giderek daha da yalnızlaşıyor.

darısı onların da başına diyeceğim ama nerdeeeee..

• yok aslında öyle değil

nokia da windows modeli çıkartacakmış adıda n94

Nokia'nın internet forumlarında dolaşan yeni telefonu N94i, dedikodulara göre Microsoft Windows Mobile işletim sistemi ile çalışıyor. Daha önce şirket tarafından Linux ve Symbian dışında bir işletim sistemi kullanılmamıştı. N94i dedikodular doğruysa Nokia'nın Windows Mobile ile çalışan ilk telefonu olacak. Cihazın dokunmatik ekrana sahip olduğu ve bluetooth desteği sunduğu da dedikodular arasında yer alıyor. diyor bi site

buda resimleriymiş

• BU ÇİN MALI GİBİ GÖZÜKÜYO ! N94
  • windows mobile da olsa nokia tasarımı gibi durmuyor.
  • nokya bunu çıkarmazz... tip kötü... ve çin işi...
  • benim bildiğim nokia bluetooth özelliğini yazmaz telefonlarına. zaten blue tooth yazması çok çirkin eskiden sahinlerde 5 vites yazması gibi bişey
  • hadi bakalım yarış kızışsın rekabet artsın
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Kesinlikle fake bi foto bu..
    Çinde üretilen neredeyse tüm cihazlar aynı lcd ekranı kullanıyor.. hani şu ekranın alt kısmında menu kısa yolları bulunan türden..,
    Ordan belli çin malı olduğu..
  • quote:

Orjinalden alıntı: konitek.com

benim bildiğim nokia bluetooth özelliğini yazmaz telefonlarına. zaten blue tooth yazması çok çirkin eskiden sahinlerde 5 vites yazması gibi bişey

ben de aynını diyecektim. bluetooth olmayan telefon kalmayacak neredeyse. hadi wi-fi yazsa neyse.
  • %100 çin malı bu ayrıca o nokia n94i değil nokla n94i
  • O gördüğünüz cihaz Çin üretimi zaten.

Yani öyle bir model bulunmuyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Katze -- 23 Eylül 2007; 15:50:46 >
  • Nokia çıkarsa ne olur ki altı üstü Nokia üzerine para werirlerse belki almayı düşünebilirim... İ-Mate Asus Htc Hp gibi markalar dururken Nokia ya para werene de şaşarım doğrusu...
  • Windows olduğunda ne oluyor anlamıyorum. Sabahtan akşama kadar windows görüyoruz. Üstelik windowslu cihazların kullanımı da alabildiğine zor, çoğunluğu kalemle kullanılıyor zaten bu cihazların ve üzerinde de numara tuşları olmuyor Asus p525, samsung i750 gibi istisnalar hariç. Arabada falan kullanmayı hiç denediniz mi bu tür cihazları. Aman benden uzak olsun windowslu telefonlar.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Tom_cLayn

yok aslında öyle değil

nokia da windows modeli çıkartacakmış adıda n94

Nokia'nın internet forumlarında dolaşan yeni telefonu N94i, dedikodulara göre Microsoft Windows Mobile işletim sistemi ile çalışıyor. Daha önce şirket tarafından Linux ve Symbian dışında bir işletim sistemi kullanılmamıştı. N94i dedikodular doğruysa Nokia'nın Windows Mobile ile çalışan ilk telefonu olacak. Cihazın dokunmatik ekrana sahip olduğu ve bluetooth desteği sunduğu da dedikodular arasında yer alıyor. diyor bi site

buda resimleriymiş

Bu telefonu tartıştık. Bu cihaz çin malı. yani sahte

Ayrıca.
    SE'nin wm piyasasına gireceğine dair bir haftadır cep sitelerinde(çince ve ingilizce siteler) sürekli söylentiler vardı. yakındır resmi açıklama.

• belli cin malı oldugu ama SEnin bu tarz bi model cıkarması cok güzel bi haber
    haydi hayırlısı
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.