Şimdi Ara

AKPLİLERİ RAHATSIZ EDEN HOCA ALPARSLAN KUYTUL (Şehitler Tepesi)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
24
Cevap
0
Favori
816
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

• bu adam akp ve tayyip eleştirisinden 1 yıl yatıp çıktıktan sonra tekrar tuklanarak hapise atıldı 1 yıl daha yattı, şuçsuz oldugu anlaşılıp çıkalı 6 ay oldu galiba

efsane tespitleri konuşmaları var hoca dedigin böyle olur. öyle istanbulda kaçak katlı oteli olan hatipoğlu, peygamber gösteren terlik yaptım diyen cübbeliyi izleyeceginize bu adamı dinleyin.

• Aslında dürüst biri. Şimdi ne alaka diyeceksiniz? Fikirlerini asla saklamıyor. Bunun için eğilip bükülmüyor (Fikirleri size tamamen ters olabilir). Akpartiyi ayrılmıyor. Diğer partilerle aynı kefeye koyuyor. İktidara biat etmediği için defalarca hapse attılar. (Fikirlerinden dolayı hapis yatmadı)
  • Atatürk düşmanı biri olduğunu biliyorsundur umarım bu insanın diğer görüşlerini de öğrenmelisin. Övdüğün tavsiye ettiğin insanların 1-2 konuşmasına bakarak hareket etmemelisiniz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ORGANIKHOSAF -- 8 Mart 2020; 15:4:31 >
  • ORGANIKHOSAF kullanıcısına yanıt
    atatürkle ilgili görüşleri beni ilgilendirmez, küfür vs hakaret ettiyse cezasını alır. ben konuşanın sözlerine doğruluguna bakarım.
  • Atatürk sadece bir tanesi kendisi laikliğe karşı birisi ülkeyi ne duruma getirmeye çalıştığını anlamalısınız. Bakış açınız bence çok yanlış o zaman insanlara dinleyin diye tavsiye vermeyin ben onayladım deyin yeter.Ki eğer Atatürk'e laf etmesi beni ilgilendirmez diyorsanız da ne bileyim yani ...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ORGANIKHOSAF -- 8 Mart 2020; 15:32:21 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ORGANIKHOSAF

Atatürk sadece bir tanesi kendisi laikliğe karşı birisi ülkeyi ne duruma getirmeye çalıştığını anlamalısınız. Bakış açınız bence çok yanlış o zaman insanlara dinleyin diye tavsiye vermeyin ben onayladım deyin yeter.Ki eğer Atatürk'e laf etmesi beni ilgilendirmez diyorsanız da ne bileyim yani ...
    laikliğe karşı olmak demek düşman olmak demekmi yahu...zaten çoğu batı ülkesinde artık laiklik turşu suyu oldu 192x -194x lerde aydınlanma çağı bahanesiyle popüler oldu 1970 lerden sonra hikaye...
    bayıldığınız abd tarikatlar dinciler hacı hoca papazlar masonlar ülkesi..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kerimcem -- 8 Mart 2020; 15:51:14 >
  • Aslında dürüst biri. Şimdi ne alaka diyeceksiniz? Fikirlerini asla saklamıyor. Bunun için eğilip bükülmüyor (Fikirleri size tamamen ters olabilir). Akpartiyi ayrılmıyor. Diğer partilerle aynı kefeye koyuyor. İktidara biat etmediği için defalarca hapse attılar. (Fikirlerinden dolayı hapis yatmadı)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Çok haklı konusmus

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Atatürk düşmanı biri olduğunu biliyorsundur umarım bu insanın diğer görüşlerini de öğrenmelisin. Övdüğün tavsiye ettiğin insanların 1-2 konuşmasına bakarak hareket etmemelisiniz.
    Din uzerinden gecimini sagliyan birinin Ataturk dusmani olmasi normal degilmi ? Vatandasa aklinizi kullanmayin zaten sizin yerinize din bunu dusunmus diyerek bir kac tane hoca gorunumlu sarlatanin milleti kontrol etmesini engel olan kisidir Ataturk !
  • quote:

Atatürk düşmanı biri olduğunu biliyorsundur umarım bu insanın diğer görüşlerini de öğrenmelisin. Övdüğün tavsiye ettiğin insanların 1-2 konuşmasına bakarak hareket etmemelisiniz.
    .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-C72FBB06E -- 11 Ocak 2021; 5:27:50 >
  • X_S!nS! kullanıcısına yanıt
    Evet hocam ne yazıkki bu tür insanlar hala sayıca çok insanımız bilgisiz.
  • Konuyu bulandırmaya gerek yok. Bu konuda haklı bu kadar.
  • Şeriat hükümlerinin kaynagının neredeyse tamamı hadislerdir. Şeriat şeriat naraları atanlar önce akıllı olsunlar şeriata göre müzik dinlemek haram sakal kesmek haram evde resim olması haram şeriatmış Atatürk düşmanı laiklik düşmanı olanların ben ne olduklarını çok iyi biliyorum.
  • sissil S kullanıcısına yanıt
    Hocam 10 yanlışı olan birinin 1 doğrusu çıktı diye onu övmemeliyiz ben bu yüzden karşı çıktım.
  • quote:

Atatürk sadece bir tanesi kendisi laikliğe karşı birisi ülkeyi ne duruma getirmeye çalıştığını anlamalısınız. Bakış açınız bence çok yanlış o zaman insanlara dinleyin diye tavsiye vermeyin ben onayladım deyin yeter.Ki eğer Atatürk'e laf etmesi beni ilgilendirmez diyorsanız da ne bileyim yani ...
    Bu ülkeyi bu günkü durumuna getiren şey işte bu anlayış. Ortak fikirlerimizle birleşmek yerine ayrışan fikirlerimizle parçalanıyoruz. Karşı taraf kale gibi %50 oluştururken biz küçük parçalara ayrıldık. O Atatürkçü olduğu için fikirleri önemsiz, bu şeriatçı olduğu için yaşamayı hak etmiyor. Böyle bir mantık olamaz. İşyerinde bir arkadaş var hem Tayyip hem Atatürk düşmanı. Diğer bir arkadaş 5 vakit namazında şeriat isteyen birisi olduğu halde Atatürk'e sempatisi var, bilim ve teknolojiye meraklı. Buyur bunları kategorize et bakalım nasıl yapacaksın.

• ORGANIKHOSAF kullanıcısına yanıt
    Her insanın doğru yada yanlışı vardır. Konu bu kişinin insanlığı ile alakalı değil. Sadece bir konu hakkındaki görüşü paylaşılmış bende bunun üzerine yorum yaptım zaten.
    Bir kişinin her söylediği zaten herkese göre doğru olmaz.
  • EmuDev E kullanıcısına yanıt
    Demek istediğinizi anladım hocam saygı gösterelim ortak değerlerde birleşelim o şucuysa iyi değildir kafasından çıkalım diyorsunuz ama o insanların eline güç geçtiğinde bize göstermiyorlar ki açın bakın bakalım youtubedan nasıl konuşmuş çok karışık işler ya bunlar neyse uzatmıcam keşke sizin görüşünüzde olsaydı herkes ama değil işte etki tepki meselesi bu
  • quote:

Şeriat hükümlerinin kaynagının neredeyse tamamı hadislerdir. Şeriat şeriat naraları atanlar önce akıllı olsunlar şeriata göre müzik dinlemek haram sakal kesmek haram evde resim olması haram şeriatmış Atatürk düşmanı laiklik düşmanı olanların ben ne olduklarını çok iyi biliyorum.
    .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-C72FBB06E -- 11 Ocak 2021; 5:27:28 >
  • kerimcem K kullanıcısına yanıt
    Hiç alakası yok.

Laiklik anlam olarak bizde çok karıştırılıyor. Çünkü kafadan yanlış öğretildi.

Laiklik devletin her inanca ve inançsızlığa eşit mesafede olması ve insanların tercihlerini özgürce yaşamasını sağlamasıdır.

Yasaya uyuyorsa karışamaz hacıya hocaya

Hiçbirine de destek veremez.

Öyle buradaki gibi gayrimüslimden vergi alıp direk islama, hatta sadece Sünni - Hanefi mezhebine i, hatta bu mezhepleri belli cemaatlerine yatırım destek yapamaz.

Haliyle de bakmaz kim papaz kim mason kim hacı.

Yani batı ülkelerinde laiklik hala en temel unsurdur

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi striders -- 8 Mart 2020; 16:50:27 >
    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: striders

Hiç alakası yok.

Laiklik anlam olarak bizde çok karıştırılıyor. Çünkü kafadan yanlış öğretildi.

Laiklik devletin her inanca ve inançsızlığa eşit mesafede olması ve insanların tercihlerini özgürce yaşamasını sağlamasıdır.

Yasaya uyuyorsa karışamaz hacıya hocaya

Hiçbirine de destek veremez.

Öyle buradaki gibi gayrimüslimden vergi alıp direk islama, hatta sadece Sünni - Hanefi mezhebine i, hatta bu mezhepleri belli cemaatlerine yatırım destek yapamaz.

Haliyle de bakmaz kim papaz kim mason kim hacı.

Yani batı ülkelerinde laiklik hala en temel unsurdur
    .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-C72FBB06E -- 11 Ocak 2021; 5:27:22 >
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.