< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Physicist_Emre -- 23 Haziran 2022; 11:31:15 > |
[ANAKART ARIZASIYMIŞ]Akşam oyun oynadım sabah ekran kartı gözükmedi
-
-
Bios update yaparak tekrar bakın.
-
Yapıldı aynı hocam. -
Aygıt Yöneticisinde ekran kartı dışında herhangi bir ünlemli bir aygıt var mı?
-
Benimde monster laptopda buna benzer bi hata var açılmadan açılmaya 960m yi sanki sökülmüş gibi görmüyor. Biostan şüpheleniyorum ben ama beni korkutan anakartta sıkıntı olması. Herşeyi denedim format dahil düzelmedi. -
Nvidia hiç gözükmüyor zaten. Ünlemli bir şey yok. -
En son çare artık bende garantiye göndereceğim. Denemediğim yol kalmadı. -
Bu ayar varsa Eco Mode'dan Standart moda alabilir misiniz?
-
Şuan hiçbir şey yok pc de 2. Formatı attım. Bunu kurmadım bile kurup bakayım mı zaten formatlı pc. -
Problem olduğu zaman interneti karıştırıyorum. Bilmediğimiz birçok sorun oluyor. Yabancı forumlardaki önerilerden biri.
-
Hocam en mantıklısı garanti bitti benim. Araştırmalarım hep anakart arızasını işaret etti benim. Belki burdan yardımcı olan cıkacaktır. -
Bu arada tam modeli nedir laptopun?
-
Asus tuf gaming F15 FX506HE-HN011-Gamıng -
Yıl 2022 olmuş koskoca Windows bırakın PC veya laptopta çıkan sorunları otomatik tespit edip çözmeyi, halen güncellemeleriyle sorunlar çıkartmakta. Bu yüzden güncellemeleri bilgisayarlarımda tamamen kapattım, sildim ve doğru kararmış. Neyse soruna gelelim eğer İngilizce'niz varsa alttaki siteden "JunPlaz" kullanıcısına ait çözüm adımlarını deneyebilirsiniz. (Soran olursa gene uygun bir zamanda forumda karşılıklı anlık mesajlaşarak izah etmeye çalışırım, epey uzun burada Türkçe'ye çeviremem yeterli değilim.)
Bu arada yukarıda bir resim verilmiş Armory Crate galiba, onu indirip modlar arasında geçiş yaptıktan sonra bilgisayarı yeniden başlatmak da bir çözüm olabilir; sitede bu da çözüm olarak sunulmuş bazı kullanıcıların işine yaramış. Mesela standart-->optimized, standart-->eco gibi değişiklikler tek tek denenmeli.
nvıdıaTopic: GPU not showing up in Devic on NVIDIA #GeForce Forumshttps://www.nvidia.com/en-us/geforce/forums/game-ready-drivers/13/383855/gpu-not-showing-up-in-device-manager-on-laptop-can/
-
O yapıldı düzelmedi.
-
O halde ilk önce JunPlaz adlı kullanıcının yazılarına bakacak. Bir de laptopu formatladığını söylemişti, güncellemeleri full kurup ekran kartının sürücüsünün kurulup kurulmadığına tekrar bakmasını, gene işe yaramazsa Windows 11'e geçip güncellemeleri ve driveri orada kurmasını tavsiye edeceğim.
nvidiaTopic: GPU not showing up in Devic on NVIDIA #GeForce Forumshttps://www.nvidia.com/en-us/geforce/forums/game-ready-drivers/13/383855/gpu-not-showing-up-in-device-manager-on-laptop-can/
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sreylare -- 16 Haziran 2022; 13:30:57 > -
Format vs yaptı. Windows 11'i ben de tavsiye ettim ne yaptı bilmiyorum.
-
Aynısı masa üstü bilgisayarda başıma geldi. Ekran kartını ve ekran kartının yuvasını temizleyerek sorunu çözdüm. Dene, olmuyorsa ya ekran kartın yada ana kartın bozulmuştur muhtemelen.
Benzer içerikler
- lcd tv renk bozulması
- bilgisayarım ne kadar eder
- telefon kablolu kulaklığı görmüyor
- bios pili nasıl çıkarılır
- cable not connected ne demek
- video boyutu küçültme
- laptop menteşe tamiri
- udf dosyası nasıl açılır
- komut istemi
- windows ekran görüntüsü alma
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X