Şimdi Ara

Akşama pilava kaşık saplamayı düşünüyorum sizce?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
656
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Evet artık gına geldi bu yalnızlıktan. Malum bizimkilere beni everin diyemeyeceğim için böyle bir yöntem düşündüm sizce tepkileri ne olur

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Yapay Zekanın Yanıtı

Pilava Kaşık Saplamak

Pilava kaşık saplamak, geleneksel Türk kültüründe pilav pişirme sürecinin önemli bir parçasıdır. Bu eylem, pilavın pişip pişmediğini kontrol etmenin yanı sıra, pilavın havalanmasına ve fazla neminin buharlaşmasına yardımcı olur.

Pilava kaşık saplamak için, uzun saplı bir kaşığı pilavın ortasına batırmalısın. Kaşık sapı pilavın içine kolayca giriyorsa, pilav pişmiş demektir. Ancak kaşık sapı pilava zor giriyor ve yapışıyorsa, pilavın daha fazla pişmesi gerekir.

Pilav pişerken kaşık saplamak, pilavın eşit şekilde pişmesine yardımcı olur. Ayrıca, pilava kaşık saplamak, pilavın ortasındaki fazla nemi dışarı çıkarır ve pilavın havalanmasını sağlar. Havalanan pilav, daha hafif ve kabarık olur.

Pilava kaşık saplamak, sadece pişirme sürecinde değil, aynı zamanda pilavın servisinde de önemlidir. Kaşık sapını kullanarak pilavı karıştırabilir ve dağıtabilirsin. Bu, pilavın eşit şekilde pişmesini ve tüm tanelerin dağılmasını sağlar.

Pilava kaşık saplamak, Türk mutfağında yüzyıllardır kullanılan geleneksel bir yöntemdir. Bu eylem, pilavı pişirmeyi daha kolay hale getirir ve pilavın daha lezzetli ve havalı olmasına yardımcı olur.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • güzel yöntem hocam babanız size anlık böyle bakabilir

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ne pilav ı önemli olan o?
    Bulgur mu
    Pirinç mi?
    Pirinç ise baldo mu Osmancık mı?
    Kaşık tahta mı normal kaşık mı?
    Hangi açıyla nereye?
    Lütfen biraz daha açık konuşun

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • MamiSTARK kullanıcısına yanıt
    Hocam ben bulgur diye düşündüm ama kaşığın açısını ivmesini filan tam bilmiyorum dikkat çekmeli ama çok da bağırmamalı dayak yemek istemiyorum

• Dikkat et baban da "lan ortalık zaten karışık, düğün yapmakta yasak, ayrıca hazırı yiyip duruyoruz parada kalmadı" deyip sana bıçak saplamasın.

• Yılmaz1907 kullanıcısına yanıt
    İlla hemen olsun demiyorum ama yavaştan hazırlıklara başlanabilir
    Bıçak konusunda haklısın tedbiri elden bırakmamak lazım

• MamiSTARK kullanıcısına yanıt
    yok bir de kordinat versin
  • Kerem0559 kullanıcısına yanıt

Akşam akşam guldurdunuz hocam Allah'ta sizi guldursun

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi NurullahHormanci -- 18 Nisan 2020; 18:1:21 >
    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >

• Pilav yoktu saplayamadım

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.