Şimdi Ara

AKSİGORTA İLE HAYATA YENİDEN BAŞLAMAK GEREKTİĞİNDE HAZIR OLUN SAĞLINIZI GÜVENCEYE ALIN

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
439
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Açıkçası bu tarz poliçeleri pek sevmem, primi ufak ve pek bir şeye yaramayan hap diye tabir ettiğimiz poliçeler olup genel olarak hacim oluşturmak mantığında yapılır. Fakat bu ürünü şahsen kendi etrafımda da özellikle tavsiye ettiğim için burada da belirtmekte fayda gördüm.
    Hadi ürünü anladım, peki sen kimsin diyen olursa da; 1996 yılında kurulan bir acenteyi işleten geliştiren, müşterilerinin menfaatlerini sigorta şirketlerine karşı koruyup kollamaya çalışan, sektörde hem genel müdürlük bazında hem de acente bazında toplamda 10 seneden beri
    çabalayan birisiyim. Profesyonel linkedin profilime Doğu VARAL şeklinde aratarak ulaşabilirsiniz.

Gelelim ürüne; ürün herhangi bir kanser hastalığına veya belirtilen diğer ciddi rahatsızlıklara yakalandığınızda prim karşılığı vadettiği tutarı 1 ay içerisinde ödeyen bir ürün. Ülkemizde, maalesef hayat koşullarından mıdır, yoksa beslenme alışkanlıklarından mıdır bilemiyorum ama
    her yıl 150.000 kişi kanser teşhisi sonucu zorlu bir süreç geçirmeye başlıyor. Mevcut sağlık sigortanızın yanında yada devlet güvencenizin yanında buradan alacağınız (Allah korusun, kimsenin başına gelmemesi temennimdir...) tazminat, gerek sizin gerekse ailenizin uğrayacağı
    maddi sıkıntıları bir nebze gidermeye yarayacaktır.

Kimi zaman devletin ödemeyi kabul ettiği ilaç tutarı maalesef bir kutu ilacın ancak 10'da birini karşılıyor. Bu sebeple eminim herkes etrafında bu tarz zor günler geçiren kişilere yakinen şahit olmuştur. Aracımızın trafik ve kasko sigortasını eksik bırakmadığımız ortada, acaba ya
    kendimiz ? Ürün hem bütçeye uygun hem basit, hem de hızlı ödeme yapan bir ürün olduğu için kendim de bu üründen satın aldım n'olur nolmaz diye.. Ekteki broşürde ürünün açıklamasını bulabilirsiniz. Avantajlı Diş Paketi'de ürüne ek olup, 1 defaya mahsus özel anlaşmalı
    kliniklerde dişlerinizi ücretsiz temizletebilirsiniz.

Varsa sorunuz (sadece bu ürünle alakalı değil, sigorta ile ilgili her konuda) bana mail/telefon/whatsapp vs.. bütün iletişim kanallarından 7/24 ulaşabilirsiniz.

Cep/whatsapp : 0532 330 08 22
    Mail : doğu@bvaral.com

Hepinize Sağlıklı bir Ömür dilerim...

AKSİGORTA İLE HAYATA YENİDEN BAŞLAMAK GEREKTİĞİNDE HAZIR OLUN SAĞLINIZI GÜVENCEYE ALIN

• Sözleşmede bulunan karınca yazılarda, eminim vermemek için her şey yazılıdır.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • tuventhh T kullanıcısına yanıt
    Karınca duaları, hazine müsteşarlığı kararı ile kaldırıldı. Onun yerine açıklamalar konuldu. Okumayı sevmediğimiz için, fiyat odaklı ürünler aldığımız için, üstüne üstük bu tarz hizmetleri ehilden almadığımız için daha çoook karınca duaları okuruz efendim.

• Kustah bir cevap olmus

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yani? Adam gelmiş şahsıma, sen milleti kazıklamak istiyorsun diyor resmen. Ne demem gerekiyordu acaba?

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.