Merhaba arkadaşlar şimdi şarj olan akümün yanına gittim baktım karşıdaki dolabın kapağında bir streteskop sallanıyor ne akla hikmetse aldım aküyü dinlemeyi başladım dinlerken çok değişik sesler duydum... İçerisinden suyun kaynama sesi ve çuuuv çuuuv diye tekrar eden bir ses duydum acaba bu sesler ne anlama geliyor acayip merak ettim yav Bilen birisi cevaplarsa sevinirim..
Sen birde teleskopla dinle..
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
quote:
Orijinalden alıntı: Lesitin
Sen birde teleskopla dinle..
Tamam kabul ediyorum çok saçma bir soru oldu, iyi akşamlar...
quote:
Orijinalden alıntı: EasyBell
Merhaba arkadaşlar şimdi şarj olan akümün yanına gittim baktım karşıdaki dolabın kapağında bir streteskop sallanıyor ne akla hikmetse aldım aküyü dinlemeyi başladım dinlerken çok değişik sesler duydum... İçerisinden suyun kaynama sesi ve çuuuv çuuuv diye tekrar eden bir ses duydum acaba bu sesler ne anlama geliyor acayip merak ettim yav Bilen birisi cevaplarsa sevinirim..
o ses normal hocam
quote:
Orijinalden alıntı: fatihcsr
quote:
Orijinalden alıntı: EasyBell
o ses normal hocam
Hocam bişi sorucam tda7377 ile bi tane anfi yaptım 5 tane güç kaynağı denedim hepsinde arka plandan acayip bir ses geliyordu anfiyi akü ile çalıştırdım ses gitti şimdi çok güzel bir şekilde kullanıyorum... Bu arada devre 12-18v DC ile çalışıyor