< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi pskillercheto -- 9 Ocak 2025; 8:44:59 > < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
Alamancı akpli, solcuların yüzüne gerçekleri tokat gibi çarpıyor! 'Alamanya coh gödhü'
-
-
bizim şirkette mühendis arkadaşım vardı. elemanın eşi Alman bi şirkette mühendis olarak çalışıyor ve eşi doğuştan AB vatandaşı. eşinin çalıştığı Alman şirketi onu İstanbul'dan Hollanda'ya transfer etmek istedi. bu durumda bile birsürü sorgulamışlar evliliklerini, yahu bunlar 15 yıldır evli. 2 çocukları var. adamlar diyo ki evliliğinize kanıt getirin, tonla foto vs gidiyo gene kanıt istiyolar. neden? çünkü benim arkadaş da Hollan'ya gidince bu vesileyle AB vatandaşı olacak ya ondan. bak bunlar ikisi de 15-20 yıllık mühendis ve en iyi üniversitelerden mezunlar.
aynı anda şu oldu: gene bizim şirketin çaycısı var. eleman Van'lı. bunun işsiz güçsüz bi yeğeni vardı, o yeğen gitmiş "Türkiye'de can güvenliğim yok faşix Türkler beni katledecek" yalanıyla Hollan'ya başvurmuş ve kabul edilmiş. elemanın can güvenliği olmaması da %100 yalan. eleman bildiğin elini kolunu sallayarak gezip, orda burda garsonluk falan yapan, düz bi vatandaş. dağa çıkmışlığı falan yok hiç. bu hırbo gitti Hollanda'da bide buna maaş bağlamışlar. kendi gibi oraya giden bi akrabasının yanında kayıtsız çalışıp 1 sene olmadan BMW almış, instagram'dan sürekli BMW resmi paylaşıyo. bizim çaycı da bana gösteriyo resimleri. aynı anda bizim 20 yıllık mühendis çift "daha fazla kanıt toparlamalıyız" diye koşturuşuyolar.
bu Avrupa'da beyin-meyin yok.
ekleme: can güvenliğim yok diyen eleman Belçika'ya da gitmiş olabilir o kısmını net hatırlamıyorum.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 01001101 -- 9 Ocak 2025; 8:52:1 >
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
-
daha önce yazmıştım, bizim mahalleden bi komşumuzun çocuğu var. yaşıt sayılırız. bu eleman hayatımın her döneminde benden 100 kat başarısızdı. ben ilk 5000'e girerek üni kazanırken bu eleman hiçbir yeri kazamanayıp açıkta kalmıştı. ve tam böyle sözüne güvenilmez bi tiptir. herkesten borç alır geri ödemez.
ulan durup dururken ne oldu dersiniz? bu eşşek herif birden Almanya'ya gitti! hem de maaş bağlamışlar orda buna! nasıl mı? eleman gitmiş Türkiye'de can güvenliğim yok diye başvuru yapmış. sebep fetöcü olmasıymış. lan bu işe yaramaz herifi fetö'ye bile kabul etmezler. ama sözde kendisi hakkında soruşturma var diye evrak sunmuşmuş. yemin ederim evrağı bile sahtedir bunun.
bak ben kaç yıllık yazılımcıyım Türkiye'de, beni almaz Almanya. git sponsor getir der. ama, mahallede herkesin tiksindiği o hırbo'yu almışlar bide maaş bağlamışlar.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
son paragrafı işte sana yazıyorum. bende yazılımcı olarak burada çalışsam da adam bana 2500 euro ödeyecek 4400 euro bürütten. aok denilen sigorta olayı var. %2 daha zam yapmışlar. Totalde bu %33 olan vergi bir yerde artık %34 oldu evli veya berkar çiftler için. 20 cent zam yaptılar onu da vergilerle geri aldılar. ya gıda zamları vs?
3 çocuklu afgana ise 3600 euro veriyor aynı devlet.
işte olanı yazıyorum ama ideolojisinin kölesi olanlar ister solcu ister muhafazakar olsun; asla gerçekleri görmek istemeyecekler.
ben bu "TSK bacıma tecavüz etti" muhabbeti ile ingiltereye gelmiş ve 30 yıldır orada yaşayan adam biliyorum. hatta kendisini bir röportajda görmüştüm. ingiltere'de beleşe evde yaşamak ve house credit gibi yardımlar almak için sakat rolü de yapıyordu. ama adam tayyip övüyordu. doğuluydu ayrıca.
-
avrupa pkknın tavsiyesinden neden rahatsız bu soruyu cevap bulursanız anlarsınız vanlı iboyu.
-
Beter olsunlar, elin itini kopuğunu alıyorlar, burada iş güç sahibi düzgün insanlara turist vizesi bile vermiyorlar.
Bu arada bizim de bir komşumuz, "beni yaşatmayacaklar, Turkiyeye gönderirseniz söyle olacak böyle olacak" diye kendini yerden yere atmış ve hala orada, eşi ve çocukları burada, onlar anlattı bunu.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Beter olsunlar, elin itini kopuğunu alıyorlar, burada iş güç sahibi düzgün insanlara turist vizesi bile vermiyorlar.
aynen öyle. fetöcüler mesela Kanada, Almanya, ABD, İngiltere gibi ülkelere koloni şeklinde yerleştiler.
bizim memleketten duydum, 5 çocuklu ailenin 4 çocuğu İngiltere'ye kaçmış fetö ayağına. ben bunu beşinci kardeşten duydum. beşinci kardeş de işsiz güçsüz gezen, kolları jiletli olan, okumamış bi sokak kabadayısı. diyo ki ben de gidecem İngiltere'ye diyo. sen nasıl gidecen dedim. kabul ediyolar dedi, aynı şekilde fetö diyecem dedi. eleman burda elini kolunu sallayarak geziyo. fetö ile alakası yok elemanın. gerçekten alakası yok yani hayatında bi soruşturma bile yememiş birisi bu. ama kendinden %100 emin şekilde "gidecem, kabul edecekler" diyo, gülüyo.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 01001101 -- 9 Ocak 2025; 10:55:32 >
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
-
Geçen youtube'da önerilen bi videoya tıkladım videonun bir bölümünde alman milli marşı çalıyor.Gözüm yorumlara takıldı.Yorumlar hep yabancılara ait ve ingilizce.Yanlış mı anlıyorum acaba dedim translate ile de baktım.Millet dalgasını geçmiş marş çalmaya başlayınca yazıcım para basmaya başladı falan diye.Bende ne alaka dedim,ama alakayı bulmam uzun sürmedi.Bugün de kullanılan alman mili marşı 1.dünya savaşı sonrası yazılmış.Savaş sonrası öyle bir enflasyon sarmış ki almanyayı,bizde hani bir zamanlar milyonluk banknotlar vardı ya almanya da o zaman trilyonluk banknotlar bile basmışlar.Öyle bi ekonomi yani.Alman dışı yabancılar meğerse buna atıf yapıyormuş.Her neyse hitler bu ortamda geliyor,bu yaşananları da yahudiye bağlıyor,halkından da destek alıyor ve hikayeyi biliyoruz.Bugünün almanyası o günlere karşı kendince öyle bi hümanist olmuş ki 2011-2015 arasıne üdüğü belirsiz 1 milyondan fazla afgan-suri-paki-arap-kürdü koşulsuz aldı ülkesine.Ve hemen hemen hepsi de oranın doğuştan vatandaşına göre bile maddi manevi ekstrem haklar ile sülük pozisyonunda yaşıyor.Benim parasını harcayacak turistlik yapacak vatandaşıma da "acaba burada 3 gün gün daha fazla durur mu" ayağı çekiliyor.Ya da medeniyeti çoktan içine çekmiş,o ülkeye ve devlete net katkı sunacak çalışma adayına "aman sen gelirsen biz bozuluruz"diye düşman muamelesi gösteriliyor.Düşünsene sözüm ona korunmaya muhtaç bir sülük olmak,eğitimli kültürlü bir insan olmaktan avantajlı,medeni sen açsın ama sülük tok,neden?Çünkü onun ihtiyacı varmış.Peki sen,fotosentez ile mi besleniyorsun?Hümanist olmak ayağına birşeyleri eşitleyeceğim diye bu sefer daha büyük adaletsizliği dayatıyorsun.Üstelik tehlikeli bir kitlenin lehine.Birde bunu kültürel zenginlik diye boyuyorsun.Ama kimse merak etmesin tarih tekerrürden ibarettir.Yaşlanan avrupayı genç göçmen medeniyetsiz kardeşim açıktan da becermeye başladığında yine birisi çıkar gereğini yapar.Aşırı sağ korkunç yükselişte avrupada.Ama dediğimiz gibi avrupa aslında sandığımız kadar zeki değil.İlla başına önce kötü birşey sonra onu temizlemek için daha kötü birşey gelecek ki yaşayarak öğrensinler.Öngörü sıfır yani.Bi süreçte olan biz ve oranın halkına oluyor.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
yaa bazılarına bakıyorum gülüyorum. herif suç işlemiş, milleti öldürmüş. tipe bakıyosun bildiğin mülteci. ama haberlerde diyo ki: "mülteci değil gereçk İngiliz" nasıl? bakıyosun anne babası kaçak gelmiş orda doğurmuş. anne babası kimliksiz-pasaportsuz ne üdüğü belirsiz insan. çocuğu "gerçek İngiliz" neden gerçek ingiliz? efendin işte İngiliz toprağında dünyaya geldiği için. oldu.
almanların o dönem nüfusları vardı. artık nüfusları yok. sorun burada zaten. bu seçim birşeyler oldu oldu. olmadı almanya'nın pimi çekilmiş olacak.
-
almanya'da RAF konusunu araştırmanı öneririm. bu liberal solcular yani solun amerikancıları böyledir. almanya da ne zaman sağ birşeyler yapmaya kalksa hep sorunlar çıkmış.
ayrıca şu konumu da okumanı öneririm. eşimin başına gelen olay.
https://forum.donanimhaber.com/batiyi-solcularin-bitirmesi-esimin-okulunda-olan-skandal-araplar-icin-sinav-sorularini-vermisler--160428627#160433577
bu arada yarın da sınavı var ve bugün bir diğer hocaları gelip yarın sınavda çıkacak temadan birisini vermiş. eşim insifiyatis mi birşey dedi. onu söylemiş hocaları. neden? araplar afrikalılar vs geçebilsinler diye!
-
Avrupa'da yaşıyor ama zeka seviyesini de en diplerde yaşıyor!
-
Almanyada yaşayan kuzenim var ve ondan da bunlara benzer şeyler duyuyorum. Bu yaptıkları bir tür intihar, resmen Almanyayı bitiriyorlar.
Anlamadığım şey almanlarda bir tepki yok mu bu politikalara? Ben alman olsam çıldırırım. O kadar emek vererek kur, geliştir ülkeni sonra ne idiğü belirsiz insanlara aç.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Yeni mi anladin hocam? Avrupa, Amerika hep boyle. Sen Quantum Hesaplama uzmani ol, doktora bitir, karin da Kanser arastirmacisi olsun, size 10 swene green card vermezler, obur tarafta 1 metre sakali olan salvarli, dagda gezen tipte adam burka giymis karisiyla gidip bi elcilige vize vasvurusu yapsin, vize basvurusuna bile gerek yok diyip direk vatandaslik verirler!
Ben 8 yildir Amerika'da yasiyorum, buraya germesine izin verilip de reddedilenler arasinda daglar kadar fark var. Okumussan, kulturluysen, fark yaratacak biriysen heleki ingilizce falan da biliyorsan yandin, ama dagdan gelmis, cahil, ilk okul mezunuysan ertesi gun olmasa da 3 ay icinde calisma iznini alirsin :D
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sensaura -- 9 Ocak 2025; 20:24:3 > -
gözümle gördüğüm örnekler olmasa abartıyosun derdim ama aynen dediğin gibi zerre abartı yok.
Gecmiste Amerika ile ilgili actigim butun konulara bak hocam. Abarti hic yok, sadece zaman zaman tecahul'i arif, tesbih'i belig, mecaz'i mursel gibi edebiyat ozellikleriyle anlatim yapiyorum :) ama herkes anlayamiyor maalesef :)
-
birşeyer bir yerde yazılıyor değil mi? yani birileri suyun altında yüzen timsahları gösteriyor. ama diğer taraftan birileri gelip suya taş atıp suyu bulandırıyor. timsahlar ki bulanık suda da avlanırlar.
en basitinden woke kültürü bu lgbt vs bunların insan hakkı makkı vs alakası yok. bende bunları diğer sosyal hesaplarımdan paylaşıyordum vs.
bize hep iyi göstermeye çalıştılar. madur edebiyatı ile bunu yaptılar. ama işte bazı şeyler masum değildi. artık bazı insanlar bazı meslek dalarından insanlar bunları konuşmaya başlyınca yani gördüklerini duyduklarını okuduklarını vb şeyleri; bu gerçekler daha da ortaya çıktı.
bu wokeci zihniyetin amacı bam başkaymış!
Bak mesela bunlardan biri elon musk. onun sayesinde avrupa'da bile yerel medyalar özgür medyalar artık haber yapıp onunla paylaşıyorlar. musk da her gün bu haberleri tweetleyerek duyulmasına çalışıyor.
burada aynı hakim woke kültürünü savunan, lgbt bireyi ki sırf bu yüzden bir yerlere getirilmiş yasama yürütmede! verdiği iki farklı karar. Bir kararında mülteci politikasını eleştiren insanları 2 yıl yani 24 ay hapse mahkum etti!
Diğer yandan ise sağ tarafta gördüğün beyazı MAÇETTA ile öldüren iki zenciye 6 ay hapis verdi.
çünkü bu gay hakim ; hisleri ile bu kararı verdi!
bu şeye benziyor. işidçi hakim atayıp adil yargılanma beklemeye benziyor.
Hani bu batı özgürdü? Adalet vardı?
solcular zaten hallerinden memnun. okumamış etmemiş solcular sırf görüşlerinden dolayı devlet işlerinde kendilerine pozisyonlar buluyorlar. ayda 1200 euroya çalışacak asgari ücret alacak solcu bu sayede devlete girerek 2500 euro ile işe başlıyor.
aynı bizdeki akplilerin belediyelerde ve devlet işlerinde yüksek maaşla çift maaşla işe başlamaları gibi.
ben tekrar yazıcam ki bu muhtemelen bunu 50. defa yazışım:
Batı liberal solu = Türkiye tipi muhafazakar zihniyet.
ellerinde olanı eleştirince gerçek faşizim ortaya çıkıyor. avrupa'da işte halinden memnun ve ses etmeyen sol kesimi umarım artık daha iyi tanımışsındır.
he bak altta aynı hakim, pedofil pakistanlıyı salmış! ama fb üzerinde hükümetin mülteci politikasını eleştiren adama 20 ay hapis çakmış. Bu adam neden hakim? sırf gay olduğu için. hak ettiği için değil.
En Beğenilen Yanıtlar
Tüm Yanıtları Genişlet
bizim şirkette mühendis arkadaşım vardı. elemanın eşi Alman bi şirkette mühendis olarak çalışıyor ve eşi doğuştan AB vatandaşı. eşinin çalıştığı Alman şirketi onu İstanbul'dan Hollanda'ya transfer etmek istedi. bu durumda bile birsürü sorgulamışlar evliliklerini, yahu bunlar 15 yıldır evli. 2 çocukları var. adamlar diyo ki evliliğinize kanıt getirin, tonla foto vs gidiyo gene kanıt istiyolar. neden? çünkü benim arkadaş da Hollan'ya gidince bu vesileyle AB vatandaşı olacak ya ondan. bak bunlar ikisi de 15-20 yıllık mühendis ve en iyi üniversitelerden mezunlar.
aynı anda şu oldu: gene bizim şirketin çaycısı var. eleman Van'lı. bunun işsiz güçsüz bi yeğeni vardı, o yeğen gitmiş "Türkiye'de can güvenliğim yok faşix Türkler beni katledecek" yalanıyla Hollan'ya başvurmuş ve kabul edilmiş. elemanın can güvenliği olmaması da %100 yalan. eleman bildiğin elini kolunu sallayarak gezip, orda burda garsonluk falan yapan, düz bi vatandaş. dağa çıkmışlığı falan yok hiç. bu hırbo gitti Hollanda'da bide buna maaş bağlamışlar. kendi gibi oraya giden bi akrabasının yanında kayıtsız çalışıp 1 sene olmadan BMW almış, instagram'dan sürekli BMW resmi paylaşıyo. bizim çaycı da bana gösteriyo resimleri. aynı anda bizim 20 yıllık mühendis çift "daha fazla kanıt toparlamalıyız" diye koşturuşuyolar. bu Avrupa'da beyin-meyin yok. ekleme: can güvenliğim yok diyen eleman Belçika'ya da gitmiş olabilir o kısmını net hatırlamıyorum. |
Benzer içerikler
- twitter ifşa
- tei çalışan yorumları
- başkent inşaat dolandırıcılığı
- adnan menderes uçak fabrikasını kapattı
- yossi kohen kadir mısıroğlu
- iphone servis yok hatası
- togg renkleri
- ısı pompası mı doğalgaz mı
- kara kutu nedir
- teslim alınmayan kimlik nereye gider
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X