|
Alarmınızı kurun: Türkiye'nin ilk astronotunun uzaya gidiş tarihi belli oldu
-
-
Illuminnati kartlarindaki stil gibi pul olmus ...
-
Tam anlamayanlar için buraya bırakmak istedim, giden kişi gerçek bir astronot eğitimi görmeden özel astronot olarak gidecek, ISS'te çalışan diğer kişiler gibi değil yani. Zaten o yüzden 2 hafta gibi kısa bir süre ISS'te duracak. Axiom Space'e bunla ilgili aşağıdan başvurmak mümkün.
axiom spaceStart: Private Astronaut — Axiom Spacehttps://www.axiomspace.com/start/private-astronauts
Yine de bizim için önemli ve güzel bir başarı, umarım sıkıntısız geçer ve bilimsel açıdan getirisi yüksek bir görev olur.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
Ben bu haberleri görünce nedense aklıma, ülkenin fakirliği geliyor. Demirden çalınmış bir apartmanda işleri düzeltmek için çatıdaki kiremitleri değiştiren gerizekalılara benziyoruz. Sıfır planlama. Amacın sabah başka, akşam başka oldugu bi coğgrafya.
Anaokulu benden para dilenir, milli eğitim bize para vermiyor diye, millet gelip burda habere sevinir. Turklerin evrimine daha çok var.
Bu dinle buda olur mu emin değilim.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi jubeii -- 5 Ocak 2024; 15:27:39 >
-
" Most adults are qualified for spaceflight, but any specific health conditions can be assessed on a case-by-case basis by our experienced medical officers. "
"Yetişkinlerin çoğu uzay uçuşu için uygundur, ancak herhangi bir özel sağlık durumu, deneyimli sağlık görevlilerimiz tarafından vaka bazında değerlendirilebilir. "
Parayi basan bu yil bile gidebilir.
-
Halil Kayıkçı üzgün :D
-
AStronot yazmışsınız ama düz turist bu
-
Parayla mı gidiyor ki ?
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
55 milyon doları basan gidebiliyor. Turist işte.
Türkiye, uzaya astronot göndermek için 55 milyon dolar ödeyecek (t24.com.tr)
-
Abi yanlış kişiyi uzaya götürüyonuz.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Seçime yetişsin de gerisi mühim değil. Erdoğan ile el ele tutuşup sahneye çıksın, halkı selamlasın. Dünya yuvarlıkmış yav desin. Tarikatlar sinirlensin. Allah'a ne diyon lan sen deyip linçlemeye çalışsınlar. İmamoğlu keh keh gülsün.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi scientia -- 7 Ocak 2024; 14:21:48 > -
Yine bizim vergilerimizle kendileri seçim kazansın diye pahalı bir propaganda daha bunlardan kurtulduğumuz gün yemin ediyorum ihtiyaç sahibi birini sevindiricem
-
Alarm mi kuralim? Birinin kişisel başarısı deneyimi neden beni etkiliyor ki? Nolacak uzaydan bana elmas mi getirecek?
Cok samimiyetsiz geliyor bu tarz basliklar
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Bi genç vardı , ilk türk astronot diye. Axe reklamına da çıktı.
Uzay diye bir şey yok. Gökyüzünde bir tur atıp döner...
En Beğenilen Yanıtlar
Tüm Yanıtları Genişlet
Ben bu haberleri görünce nedense aklıma, ülkenin fakirliği geliyor. Demirden çalınmış bir apartmanda işleri düzeltmek için çatıdaki kiremitleri değiştiren gerizekalılara benziyoruz. Sıfır planlama. Amacın sabah başka, akşam başka oldugu bi coğgrafya.
Anaokulu benden para dilenir, milli eğitim bize para vermiyor diye, millet gelip burda habere sevinir. Turklerin evrimine daha çok var. Bu dinle buda olur mu emin değilim. |
AStronot yazmışsınız ama düz turist bu |
" Most adults are qualified for spaceflight, but any specific health conditions can be assessed on a case-by-case basis by our experienced medical officers. " "Yetişkinlerin çoğu uzay uçuşu için uygundur, ancak herhangi bir özel sağlık durumu, deneyimli sağlık görevlilerimiz tarafından vaka bazında değerlendirilebilir. " Parayi basan bu yil bile gidebilir. |
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X