Şimdi Ara

Albayrak: Türkiye böyle bir küresel sürece dünyada en güçlü giren ülkelerden biri

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
359
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Albayrak'ın açıklamalarından satırbaşları:

TÜRKİYE EN HAZIRLIKLI ÜLKELERDEN BİRİ
    * 2020'de koyduğumuz hedefleri ilk çeyrek büyümesi açıklandığında göreceğiz. Ocak-Şubat çok iyi Mart başlangıcı da iyi gidiyor. Mart ayında hafif bir yavaşlama ile birlikte ilk çeyreği beklentilerin üzerinde kapatacağız. Türkiye bu süreçten güçlü bir şekilde çıkacak. Ekonomide hiçbir dönem bu kadar senkronize olmadık. Türkiye böyle bir küresel sürece belki dünyada en hazırlıklı ve en tedarikli, alt yapı itibarıyla en güçlü giren ülkelerden biri.
    www.cumhuriyet.com.tr
    Hazine ve Maliye Bakanı Berat Albayrak: Nakit sıkışıklığı için 3 aylık bir pencere açtık
    http://www.cumhuriyet.com.tr/haber/hazine-ve-maliye-bakani-berat-albayrak-nakit-sikisikligi-icin-3-aylik-bir-pencere-actik-1728255

• Türküye hiç bir zaman bu kadar dışa bağımlı olmamıştı sen hangi ülkede yaşıyorsun. Ulan kağıt fabrikan vardı, aşı üretim fabrikan vardı onlar bile kapatıldı. Bankaların yerlilik oranı yüzde 30 altında. Almanyada bu oran yüzde 70 üsütnde sen hala
    dışa bağımlı değiliz diyorsan kusura bakma bunda art niyet ararım. Artık bu forumda ispatlar ile yazı yazın oyle milleti boş laflar ile kandırmayın.
  • Körfez savaşında Özal'ın dediği gibi 1 koyup 3 alacağız desenize.
  • Dünyanın gözü zaten Türkiye'nin üzerinde. Salgın bi nebze yavaşlatsa dahi üstesinden gelinecektir. Artık güçlü bi Türkiye var. Dışa bağlı olmayan bi ülke konumundayız.
  • Sonra uyandım donda bir ıslaklık.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Chebu

Dünyanın gözü zaten Türkiye'nin üzerinde. Salgın bi nebze yavaşlatsa dahi üstesinden gelinecektir. Artık güçlü bi Türkiye var. Dışa bağlı olmayan bi ülke konumundayız.
    Türküye hiç bir zaman bu kadar dışa bağımlı olmamıştı sen hangi ülkede yaşıyorsun. Ulan kağıt fabrikan vardı, aşı üretim fabrikan vardı onlar bile kapatıldı. Bankaların yerlilik oranı yüzde 30 altında. Almanyada bu oran yüzde 70 üsütnde sen hala
    dışa bağımlı değiliz diyorsan kusura bakma bunda art niyet ararım. Artık bu forumda ispatlar ile yazı yazın oyle milleti boş laflar ile kandırmayın.
  • Adamlar paket çıkardılar ki, salgın üzerine mi konuştu yoksa ekonomik forum mu yaptılar belli değil.
  • Ziyaaaaa

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Leipold -- 20 Mart 2020; 9:3:53 >
    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Bu kadar iç ve dış düşmana karşı gayet iyi sonuçlar alınıyor. Tebrik ediyorum, başaraması zor bir istikrar ve başarı. Çekemeyenlerin sayısından da ne kadar başarılı oldukları ortada, Allah ayaklarına taş degdirmesin.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Dünyanın gözü zaten Türkiye'nin üzerinde. Salgın bi nebze yavaşlatsa dahi üstesinden gelinecektir. Artık güçlü bi Türkiye var. Dışa bağlı olmayan bi ülke konumundayız.
    Nohutu, mercimeği, samanı, cevizi, buğdayı, pirinci ve daha birçok ürünü ithal ederek mi?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Corona saçmalığı tüm ülkelerdeki politikacıların hazırlıklı olduğu birşeydi. Corona bahanesi ile yapılacak hersey, FED'in milyarlarca dolar piyasaya sürmesi, ohal ve sıkıyönetim ilanı, karantina ve aşı olayı vs cok önceden planlandı.
  • quote:

Hocam bedava kolonyani maskeni aldin mi?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.