Şimdi Ara

Aldığım ssd gerçek değerlerini vermiyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
649
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba ben ezcool markalı 480gb 560 yazma 530 okuma hızı olan bir ssd aldım ve windows 8 kurup hızını test ettim fakat hızı neredeyse yarısı böylemi olması gerekiyor yoksa ssd sıkıntılımı iade edip james donkey yada adata almayı düşünüyorum.

Aldığım ssd gerçek değerlerini vermiyor

• Anakart markaniz nedir? Sata 2 hizlarinda kullaniyorsunuz şuan ssd nizi. Driver lari kurdunuz mu? Kullandiginiz tam sistem nedir bunlari da verirseniz daha rahat yardimci olabiliriz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Anakartın SATA 3 destekliyor olması gerekli.
  • SATA 2 hızında çalışıyor olmalı.
    Anakart modeli nedir?
  • Ahci mod açıkmı sata kaç

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Muhtemelen anakartiniz sata 2 yada marvell chipsetli sata 3 arayuzune baglidir.
    Anakart modeli verirseniz cozum uretebilir

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • bu da bir şey mi bende m2 nvme aldım vaad edilen yazma hızı 3gb ben alıyorum 300mb. Okumalarda bir sorun yok. Bir teknoloji sitesi aynı ürünü test ediyor. Okumalar aynı, yazmalar bende rezalet ötesi. Vardır illa bir çözümü.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Spinata -- 27 Haziran 2019; 23:59:21 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Bende de aynı sorun var. Anakartta sata 3 desteği var ssd de sata 3 ama veri kopyalarken 70 mb ile kopyalama yapıyor. Ssd de buhttps://www.itopya.com/gigabyte-480gb-ud-serisi-sata30-25-ssd-550mb-okuma-480mb-yazma-/
  • Ben sorunu çözdüm. İlgili başlıkta da nasıl çözdüğümü yazdım. Fakat bende yalnızca "yazma" da problem vardı. Okuma hızları olması gerektiği gibiydi. Yine de bi kontrol edin. Fakat sizde ikisi birden yarı yarıya. o yüzden büyük ihtimal hatlarda bi sıkıntı var gibi.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.