Şimdi Ara

Aldığım yeni arabanın EDS cezası geldi nasıl itiraz etmeliyim nereye ve nasıl

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
1.454
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 14 Mart günü 16.30 da noterden aracımı üstüme aldım aynı gün saat 12de aracı aldığım arkadaş eds cezası yemiş bugün adresime geldi nasıl ve nereye itiraz etmeliyim nasıl bir yol izlemeliyim arkadaşlar ?

• ceza sana patladi, saat onemli degil, 14 mart senin tescil tarihin mi ruhsatta ki ?

evet se... gecmis olsun ... odetirler, s.s.
  • evet 14 martta aldım aracı ama itiraz etcem bi yer olmalı hep havadan yerlere para ödüyoz ya bi milletin eds cezasını ödememiştim
  • Noter satış evrakınız duruyor ve üstünde tarih ile saat'de bulunuyorsa bi şansınız olabilir. Veya araç sahibini arayıp söyliceksiniz.
  • Ceza evrakında itiraz mercii yazıyordur. Sulh Ceza Mahkemesi olması lazım. Noter satış evrakının onaylı bir örneğini ekleyerek Mahkemeye müraccat ederseniz cezanız iptal edilecektir.
  • Bence öncelikle aracın eski sahibini arayıp söyleyin,olmaz derse mahkemeden başka çare yok gibi.
  • Bencede burada en mantıklısı eski sahibi ile konuşmaktır. Tamamen adamın insafına kalmış bir durum bence. Bu arada noter satışında saatin yazdığını sanmıyorum hiç o yüzden o günkü ceza size şlenir gibime geliyor...
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Noterden hangi saatte aldığımıza dair olan bir belgeyi ve ceza makbuzu ile ilgili belgeleri trafik denetleme şubesine iadeli tahahütlü olarak yolladım bakalım ne çıkcak
  • Hocam affiniza siginarak EDS nedir ?
  • Elektronik Denetleme Sistemi trafik ışıklarında,emniyet şeritlerinde bulunan kameralar kural ihlali yapan araçların resimlerini çekip adreslerine ceza olarak yolluyolar olay bu kısaca
  • noter satışında saat yazar hakkınızı arayın
  • eee sonuç sonucu ne oldu? aynı şey benimde başıma geldi:((
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.