Bildirim
Aldığım yeni arabanın EDS cezası geldi nasıl itiraz etmeliyim nereye ve nasıl
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
ceza sana patladi, saat onemli degil, 14 mart senin tescil tarihin mi ruhsatta ki ?
evet se... gecmis olsun ... odetirler, s.s. -
evet 14 martta aldım aracı ama itiraz etcem bi yer olmalı hep havadan yerlere para ödüyoz ya bi milletin eds cezasını ödememiştim -
Noter satış evrakınız duruyor ve üstünde tarih ile saat'de bulunuyorsa bi şansınız olabilir. Veya araç sahibini arayıp söyliceksiniz. -
Ceza evrakında itiraz mercii yazıyordur. Sulh Ceza Mahkemesi olması lazım. Noter satış evrakının onaylı bir örneğini ekleyerek Mahkemeye müraccat ederseniz cezanız iptal edilecektir. -
Bence öncelikle aracın eski sahibini arayıp söyleyin,olmaz derse mahkemeden başka çare yok gibi. -
Bencede burada en mantıklısı eski sahibi ile konuşmaktır. Tamamen adamın insafına kalmış bir durum bence. Bu arada noter satışında saatin yazdığını sanmıyorum hiç o yüzden o günkü ceza size şlenir gibime geliyor... -
Noterden hangi saatte aldığımıza dair olan bir belgeyi ve ceza makbuzu ile ilgili belgeleri trafik denetleme şubesine iadeli tahahütlü olarak yolladım bakalım ne çıkcak -
Hocam affiniza siginarak EDS nedir ? -
Elektronik Denetleme Sistemi trafik ışıklarında,emniyet şeritlerinde bulunan kameralar kural ihlali yapan araçların resimlerini çekip adreslerine ceza olarak yolluyolar olay bu kısaca -
noter satışında saat yazar hakkınızı arayın -
eee sonuç sonucu ne oldu? aynı şey benimde başıma geldi:((
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X