Şimdi Ara

ALFA 147 180.000 de alınırmı 2004 model

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
18
Cevap
0
Favori
848
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 2004 model 180000 de alfa 147 full sanruflu bakımları yapılmış 4 lastik yeni atiker sıralı lpgli arabada 2 adet hasar kaydı var ikisi toplam 2500 tl yapıyo 17500 tl ye bu araç alınırmı sizce sağ ve sol çamurluk değişmiş sadece

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Aracı güvendiğiniz bir yere gösterin.Hasar kaydı önemli değil.Ben ikinci el Lpg ' takılı ' olan araçlara temkinli yaklaşırım hep.Aracı güzelce kontrol ettirmek lazım.17 bin tl ye alınır.Bu forumda Alfa düşmanlığı vardır.Alfa'cıların forumlarına açın bu konuyu bence :).Çünkü burada aracı bilmeyen bir sürü vatandaş parçası yok, 180 bin km de Alfa alınmaz, her yeri dökülür vs gibi çocukça yorumlar yapar..
  • emresaglam E kullanıcısına yanıt
    Bütçenizi bilmiyorum ama makyajlı kasası birçok yeni özellik ve güvenlik barındırıyor. Ayrıca bana özellikle makyajlı farları günümüz tasarım anlayışına daha uyuyor ve eski görünmüyor araç.
  • emresaglam E kullanıcısına yanıt
    180.000 km çok görünebilir ama bakımları düzenli yapılmış bir motorda sıkıntı olmamalı.

Aracın ilanı varsa alfaturk ve alfistiturkey deki arkadaşlar bir baksın size daha doğru tavsiyeler verebilirler. ayrıca hangi şehirdesiniz bilmiyorum ama mutlaka bir ALFA servisine gösterin aracı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DOMIX -- 13 Şubat 2014; 13:33:47 >
  • alinir. motorda pek sorun olacagini sammiyorum. daha cok alt takimlar rotlar triger kalorifer klima vb. baktirin.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • motorda sorun yok diyo triger kayışı baskı balata bujiler değişti eskileri bagajda diyor yanlız ön takımdan ses geliyo yaptırıldı ama ayar gerekiyo diyo sizce bu doğrumu bana kaça patlar ön takım değişimi
  • Fiyat uygun. Yeni kasa mı eski kasa mı?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • eski kasa 2004 model
  • Distancemi kardes distance ise al yoksa alma. Motoruna iyi baktir motor o kmdr onemli.

• distance paketi full sunruflu soğutmalı torpido elek.yan aynalar karartmalı aynalar full bi araç sadece arka 2 kapı manuel otomatik değil renault fluence var bende takas yapıyoruz alfa cıyla 2012 fluence sıfır aldım 1.6 benzinli
  • Distancede 4 cam otomatik digital klima hiz sabitleyici standart bunlar yoksa distance degildir kardes kandirmasinlar seni link yollarsan anlarim.

• 152968289 ilan numarası sahibinden.com dedikleriniz yok ama harici var arabada bende anlamıyorum pek yardımcı olursanız sevinirim

• Ben almazdım, direk elde patlayacak bir araç.
  • Fiyat olarak çok uygun geldi artı artı benim fluence için istediğim parayıda veriyo al satcı değilim binici gözüyle bakarsanız sevinirim

• quote:

Orijinalden alıntı: Lord Sparhawk

Ben almazdım, direk elde patlayacak bir araç.

Neden elde patlayacak bi araç dediniz 21000 tl lik hasar kayıtlı araca 20 istiyolar aynı model suntuf yok bile

• quote:

Orijinalden alıntı: emresaglam

quote:

Orijinalden alıntı: Lord Sparhawk

Ben almazdım, direk elde patlayacak bir araç.

Neden elde patlayacak bi araç dediniz 21000 tl lik hasar kayıtlı araca 20 istiyolar aynı model suntuf yok bile

Cevaplayayım,

otomobil gibi pahalı bir şeyi alırken türkiye ortamında olur da satmamız gerekirse çok zarar ettirmeyecek bir şeyler almayı -mecburen- tercih ederim.

-147, ikinci el piyasası olan, tutmuş bir model değil.
    -Piyasası zaten olmayan bir modelin, bir de iki kere kaza geçirmiş olanını hiç istemezdim, ilerde satmak istersem çoğu alıcı da bu şekilde düşünecekti. Millette deli gibi boya korkusu var iki kazalı aracı duyunca arkasına bakmadan kaçar.
    -Araca lpg takılmış. Lpg'ye karşı değilim ama nasıl, hangi koşulda, ne kalitede takıldı içimin rahat etmesi için ben kendi taktırırım ilk elden. Buna hem takılmış, hem de atiker gibi alt sınıf bir marka kit takılmış. Ayrıca 2 litre altı ufak motorlara lpg mantığını anlamıyorum. Hele 147 gibi sportif bir araçta artık iyice abes kaçıyor.
    -Hasarların ufaklığı ne malum? Milyon tane katakulli dönüyor, benim için rahat etmezdi.
    -Alfa gibi pek de sağlamlığıyla meşhur olmayan bir markanın aracı için 180.000 km benim için oldukça fazla, ayrıca benden sonraki alıcı için daha da az çekici olacak.
    -Araç triger kayışlı. Prensip olarak triger kayışlı araçlardan uzak durmaya çalışırım.
    -Olur da elim paraya sıkışır satmak durumunda kalırsam; 200 bin km'yi geçmiş, çift kazalı, lpg takılmış ve piyasası olmayan 147 gibi bir aracı kim benden alır, ben o aracı kaç ayda satabilirim meçhul.

İşte ben bu sebeplerden dolayı almazdım. Ucuz etin yahnisi yavan olur. Bir malın ne en ucuzunu, ne en pahalısını alacaksınız. Pahalı alırsanız kazık yersiniz, ucuz alırsanız başınız ağrır. Her malda böyledir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Lord Sparhawk -- 14 Şubat 2014; 17:43:43 >

• 159 sahibi olmuş birisi olarak, Alfa Türkiye'de alınacak araç değil derim. Gene de siz bilirsiniz.
  •  ALFA 147 180.000 de alınırmı 2004 model
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.