Şimdi Ara

ALFA ROMEO BRERA ALIYORUM BİLGİSİ OLAN YARDIM EDERSE SEVİNİRİM.

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
716
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Forumda yeniyim yardımcı olacak arkadaslar var genel olarak okudum. benim sorum, 180 bin km de Alfa romeo Brera alıcam, araç full bakımlı yurt dısında yasıyorum, bakım haricinde alırken kontrol etmem gereke n özel bi durum var mı ? 2.2 jts benzinli manuel vites bir araç, kilometresi cok gelebilir ama yaşadığım yerde bu kilometreler normal yollar turkıyeye oranla 10 kat daha iyi oldugu için yürür aksamda cok problem yasamıosunuz. aracı çok begenıyorum sınıf klasman falan karşılastırmaya acık bi konu olarak görmüyorum, öğrenmek istediğim bilginiz dahilinde kronik bir problemi war mı Brera larda ?

Navigasyon sistemi yok aldıkdan sonra taktırmak istiyorum önerebileceğiniz bi marka model varsa benimle paylaşirsanız sevinirim, muhtemelen alfa 159 la aynı multimedya kasasına sahip diye düşünüyorum .

Triger kayı yerine zincir kullanılan bi motor modeli. değişim kilometresi hakkında bi bilgim yok , kaç kilometrede bir değiştiriliyor triger ? Bu konuda daaydınlatırsanız cok sevinirim..

LİNK DE Aracı görebilirsiniz.

http://www.blocket.se/orebro/Alfa_Romeo_Brera_2_2_JTS_66194557.htm?ca=8&w=1

Herkese ilgisi ve yardımları için şimdiden teşekkür ederim.

• Techturkey.com'da veya alfistiturkey isimli forum sitelerinde bu araç hakkında daha iyi bilgi alırsınız kullanıcıları da var orada.

2.2 jts burada çok bilinen bir motor değil ancak o para birimi danimarka kronu ise vay be.

O araç aynı şartlarda burada iki katına şu an ilanda rutinde.
  • hepsinde cam tavan var, opsiyon olarak satın alınmayanların tavanı kumaşla kaplı -_-
  • Breranın en zayıf olduğu yer ağırlığı. Ekspertiz yaptırmadan almayın.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.