Şimdi Ara

Alfa Romeo Tonale (Ana Konu) (18. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
1.906
Cevap
53
Favori
101.923
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
8 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Direksiyondaki eğriliğe servis yok diyor, video çekmişler bi de :D Direksiyonda hafif titreme tespit edilmiş rot ve balans için ayrı ayrı 350tl istediler. Rot balans için 3 saat istediler bir de şaka gibi. Ankara oto ile münasebetimiz buraya kadarmış

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • masterap M kullanıcısına yanıt
    Aynı sikayetle geçen gittiğinizde duzeltmemisler miydi, şimdi mi yamukluk yok diyorlar? Geçen gördüklerini şimdi niye göremiyorlar bu nasıl iş...

Orada rot balans falan yaptırıp paranızı heba etmeyin, adamların bir şey becerebildigi yok. Üstüne bir de çeyrek depo benzin harcıyorlar.

Ankara Oto'ya ben de bir daha gitmem sanıyorum. Servis kalitesi baya kötü.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
    Ayrıca, sizin direksiyon titremesi şikayetiniz yoktu diye hatırlıyorum bir de üstelik. Benim direksiyon gözle görülür bir şekilde titrerken "sorun yok, normal bu" diyen adamlar sizin şikayetiniz olmadığı halde sorun mu bulmuşlar ??

• abandonware A kullanıcısına yanıt

Biraz titreşim arttı dedim. Onlar da hissetmiş :D rotu onlar balansı ben karşılayacağım. Ayrıca park sensörü ötmemesi için arıza tespit yapılıyor. Tüm günümü yediler gerçekten

Benim direksiyon gözle görülür şekilde titrerken sorun yok demişlerdi, sizin baya sallanıyor herhalde :D başka türlü aciklayamiyorum ben

Park sensörleri komple gitti mi ya, geçici değilmiş yani?

Ankara oto'ya düştün mü tüm günün gidiyor hocam maalesef. Her seferinde başıma geldi.

Sensörler geçici hocam ama 2. defa ötmedi yine. Kafasına göre takılıyor

Hafif titriyor benim gitmişken göstereyim dedim :D

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi masterap -- 28 Eylül 2023; 14:20:21 >
    Alt takımı ve jantları sanayideki iyi ustalara göstermek lazım ama 2 aydir fırsat bulamadım gitmek için. Dh'deki bir arkadaş Ankara'da çok iyi bir balansci usta önermişti ama kaldı öyle...

Park sensorunde ben de sorun yaşamıştım ama 2 dakika sonra düzelmişti. Takipteyim hocam.

Tonalelerin çoğunda böyle sorun var diyorum, yok 2 tane geldi şimdiye kadar diyor. Senle ben herhalde onlar da :D

Bir de benden habersiz test yapılmış ben orada beklerken. Dedim beraber çıkalım ustayla, 1-2 saat sonra anca olur diyor bana. Cumhurbaşkanı sanki bana yoğunluğa bak

• Servis çok şükür çözdü sorunlarımı. Bu vesileyle araba da yıkanmışken ilana çıktım :D

Sahibinden Temiz Alfa Romeo Tonale Edizione Speciale İlan No: 1127318032

• witness W kullanıcısına yanıt

Hocam merhaba hayırlı akşamlar,

Bende Alfa Romeo Phev kullanıcısıyım, aracı alalı 2 gün oldu. Araçtan oldukça memnunum bir problem yaşamadım lakin kafama takılan ve anlam veremediğim 1 durum var. Benim için bir sorun yaratmıyor ama ben kafamı takarım bu tarz şeylere.

Aracım düşük hızdayken ve elektrik modundayken, frenleme yaparken ve gaza basarken garip bir ses çıkartıyor. Bu sesi camım açıksa duyabiliyorum camlar kapalıysa duyulmuyor. Ancak garip bir vıjvıjvıj kayış sesi gibi ses oluyor. Dediğim gibi sadece düşük hızdayken gaza basarken ve fren yaparken. Sürüşümü etkilemiyor ama sebebini anlayamıyorum. Balata sesi olmadığına eminim ilk arabam değil defalarca balata sesi duydum aracın ön tarafından içinden geldiğine eminim ama sesi çözemedim.

Acaba siz böyle bir durum yaşadınız mı? sonrasında geçti mi? veyahut yaşamadıysanız fikriniz nedir?

Saygılar.

çok yakışıklı duruyor fotoğraflarda  

Bence de :)

Çok ısrarcı değilim satışta, fiyat konusunda esnek olmayacağım talep olursa satarım gibi. Jeep avenger gecikmeli gelecekmiş zaten. Bugün hyundai ioniq6 nın tr fiyatını açıkladı, çok beğendim ama onu da bulmak zor olacak gibi. Cupralar, a200, a3 gibi araçlar olabilir belki

uyguna a3 35 tfsi sportback advanced araçlar var gibi duruyor. bence değerlendirilebilir gayet. hayırlısı olsun artık :)

• daredevilyusuf kullanıcısına yanıt
    Merhaba. Aracınız hayırlı olsun.

Frenleme esnasında tarif ettiğinizen benzer bir ses geliyor. Elektrik motoru rejenerasyon yaparken metal surtmesi gibi sesler çıkarıyor. Düşük hizlarda daha belirgin oluyor.

Hizlanirken de elektrikli motor ses yapıyor ancak tarif ettiğinize benzer bir ses duymadım. Ama aklima ilk gelen şey batarya soğutma sisteminin pompası olabileceği. Motor sesi olmadığı için bu ve klima motoru sesi belirgin oluyor. Yarin cam açıkken daha dikkatli dinleyeyim.

• alfa romeo otokoç ankara (yenimahalle) bayii:

tonale phev: 2.650.000 tl

tonale mhev: 2.300.000 tl

renegade longitude: 1.375.000 tl

renegade limited: 1.435.000 tl

hepsi hemen teslim

yukarıda satış temsilcisi başka bir arkadaş kampanya diye epey yüksek fiyat yazmıştı, bugün otokoç ankaradaki satış temsilcisinin whatsapp durumunda bunları gördüm.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi abandonware -- 28 Eylül 2023; 22:25:46 >
  • bosnaktolga B kullanıcısına yanıt
    Belirttiginiz durumda ben de su sıcaklığını takip etmeye başladım dinamik modda. Diger modellerde de benzer mi bilmiyorum ama soğutma suyu sıcaklığı sürekli değişiyor.

Hatta sıkıştırırken 100 santigrat derecenin uzerine çıktı. 102 yi gördüm. Hemen servise gittim. Durumun normal olduğunu belirttiler.

Gerçekten de biraz araştırınca bmw gibi markalarda da 100 derecelerde seyrediyormus motor suyu sıcaklığı.

Genel olarak motor suyu sıcaklığı yerine yag sıcaklığınin gösterilmesinin nedeni buymuş.

Vw grubu araclarda 90 derecede sabit olduğu için tedirgin etti. 1.5 modellerde de su sıcaklığı bu kadar değişken mi merak ettim.

• daredevilyusuf kullanıcısına yanıt
    Sizi ekledim.

• Bu arada ekstra bilgiler vereyim;

15bin bakımı 8600tl
    30bin bakımı 12600tl

İki bakımda bir buji değişimi oluyormuş, 4bin tl ücreti. Büyük ihtimalle geçirmece :) Bakım paketlerini en az 2 bakım olacak şekilde şimdiden satın alabiliyorsunuz

Garanti uzatmada da indirim varmış. +1 yıl garanti 7500tl, +2 yıl garanti 19bin küsür tl dediler. 2 yıl uzatıma 15 den fazla istemeleri beni biraz şaşırttı, usul nedir bilmiyorum tabi

• 
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.