< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hemican -- 27 Şubat 2021; 15:16:25 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Bildirim
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hemican -- 27 Şubat 2021; 15:16:25 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Çünkü forumda dinsiz imansız çok. Onlarda herşeye yapıları gereği sui zan ile kötü nazar ile bakarlar. Siz dua edin eşşek büyüsü yapmasınlar. Aracınız 50 yi geçmez sonra
![]() |
Yok artık. Ciddi ciddi inanmaya başladım artık geçenlerde konu geçmişti yine forum laneti ile ilgili. Birisi yazmıştı forumdaki stelvio pert olursa inanırım diye bunu görünce şaşırdım. Geçmiş olsun hocam.
|
Araç ne < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Stelvio < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Emekkk -- 27 Şubat 2021; 12:26:5 > < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Şimdi yani Alfa sorunsuz da bütün suç forum ahalisinde mi? :)) |
Konuya girerken inşallah Stelvio değildir dedim. Geçmiş olsun kardeşim. Bir kırklan araba ile birlikte |
inanması güç ama evet. bu foruma arabasını atıp da sorun yaşamayan yoktur. bisiklet al fotoğrafını at zinciri kopar, kürdan bile atsan o kürdan kırılır bu nettir |
geçen çay içerken uzun uzun o gece temalı alfayı seyretmiştim. inş benden olmamıstır |
Hocam alfalarda check engine light zaten donanım olarak geliyor. |
Çözümü çok basit. 1) Kontak kapat 2) 1 dakika bekle 3) Tekrar çalıştır Hayırlı olsun ışıklar söndü |