Bildirim
ALINIK 2008-2009 FORD FOCUS
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Konunun Etiketleri
Giriş
-
kullandınmı bilmiyorum ama kütük gibi araba uzun yolda hele tavsiye etmem. Gene senin bileceğin iş. -
quote:
Orijinalden alıntı: sissil
kullandınmı bilmiyorum ama kütük gibi araba uzun yolda hele tavsiye etmem. Gene senin bileceğin iş.
Kendim için değil babam için bakıyorum. Sınıfının en iyi aracı olduğu için focus istiyoruz.İlk defa sizden focus için böyle bir yorum duyuyorum. -
Uzun araştırmalar sonucu ilk sahibi bir tanıdıktan yetkili servis bakımlı 2008 focus collection makyajsız kasa hb 1.6 109 bg dizel 50.000 km fırtına gri 30.500 alındı sadece ön tamponda boya var.Bagaj 390 lt.Lastikler ve trigel yeni özelliklerini fikir versin diye yazdım.Daha önce astra ve megan kullandım ama bu araba bi başka bence.Performans çok iyi yol tutuş müthiş ses yalıtımı konusunda çok eleştri alıyor ama bence motor sesi bile güzel.Tabi zevk renkler tartışılmaz ama 109 bg focus kullanıp memnun olmayan oldukça az.Bir araçtan memnun kalmak kişinin o araçtan beklentisine göre değişir.Eğer C sınıfı araçlar kullandıysanız focus beklentinizi karşılar.İkinci elde önemli olan iyi bir kullanıcıdan almak arabasını seven biri olmalı :)) onun için bir kaç bin fazla vermek gerekiyor.Umarım aradığınızı bulursunuz şirket araçlarından uzak durun derim. -
quote:
Orijinalden alıntı: shado514
Arkadaşlar, 2008-09 manuel vitesli, Dizel , 110 bg , 100.000 kmyi geçmemiş ve max. 33000 TL fiatlı, ödeme peşin olacak. İstanbuldan olmak üzere satın alabileceğim araç arıyorum.. ilgilenenler PM atabilir.
İmzamdaki focus satılıktır...
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X