Şimdi Ara

Alkol sonrasi mide yanmasi :S

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
6
Cevap
0
Favori
15.982
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Beyler midem acaip kötü durumda kavruluyor acı acı tat geliyor yanma var nasil geçirebilirim ne içsem iyi gelir ?

Ekleme:1 steakhouse menü 2 tane 70lik 2 tane 50lik 2 tane 30luk bira 4 tekila çerez mercimek çorbasi derken midenin durumu feci oldu

• rennie duo - gaviscon
  • off bilirim o duyguyu. Vallahi ben cok sey denedim de hicbir sey olmamisti ilac icip kusmustum tekrardan daha beter olmustu. Bol bol ekmek ve turevi ye bol su tuket , nane limon ihlamur vs ic dene cunku kolay kolay gecmiyor. Alkol almadan once yarim cay bardagi zeytinyagi ic bundan sonra
  • talcid işini görür
  • Aynen eyvallah gaviscon içeyim

Alkol sonrasi mide yanmasi :S

@ucnoktabir gaviscon içtim şu anda bir rahatlama var harbiden saol tavsiyelerin için zeytinyağını hayatta içemem içsem bile ondan sonra birşey içemem ki söylemesi bile mide kaldırıyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hover_Craft -- 21 Kasım 2011; 10:28:58 >

• Bende dün uzun bi aradan sonra şarap içtim,kaliteli ve fazla içmeme rağmen midemi çok kötü yaptı,içine kükürtdioksit katıyolar sanırım o bozuyor şarap oldum olası iyi gelmez bana,çünkü bira-votka-tekila-rakı-cin-viski ne kadar içersem içeyim asla ne akşamdan kalma olurum ne de midem bulanır.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.