Şimdi Ara

allah rızası için yardım kaç gündür yapamadım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
408
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar mbr. 2. el aldığım bir iphone 5 var fakat telefonu açamıyorum ekran filan geliyor dil seçeneğini filan seçiyorum fakat en sonra kısımda bende eski kullanıcısının apple kimliği ve şifresini istiyor biraz internette araştırdım birkaç birşey yaptım ama gene aynı şeyi istiyor konu hakkında yardımcı olmanızı temenni ediyorum

• Kullanıcı adı ve şifresi olmadan hiçbir işe yaramaz o cihaz. İade edin.
  • kıramazmıyız bunu ?
  • Apple'a faturası vs. ile başvurursanız belki. Onun ötesinde imkansız.
  • faturası varsa veya eski sahibine ulaşıp icloud hesabının şifresini alırsan çözülür yoksa at çöpe çözümü yok olsada cihaz fiyatına yakın fiyata açarlar

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • İade et yoksa elinde kalır

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • bende aynı konudan sıkayetcıyım 4 S geldi aynı şekilde açtım ama o bolumu gecemıyorum.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Kardeş bendede oldu aradım apple i zorlu center heralde konuştum böyle böyle diye onlarda faturanın resmini cekip yolla dedi yolladim 5 6 günde icloud şifresini sıfırladılar

• Piyasada okadar bu konuda Dolandırıcılar varki onlar sana ulaşır merak etme şukadar para yolla halledelim diye ..
    Sende doğal olarak zordasın ya !! Yollarsın parayı iPhone 5 parası bide ıcould açma parası olarak üstüne zarara girersin gene akıllanmazsınız bir başkası ben Yaparım der onada paranı kaptırırsın.. Bu kısır döngü devam eder gider ..
    Inanmayın arkadaşlar Dünya'da ıcould şifresini çözebilen yok ve insanların mağduriyetinden faydalanmaya çalışan Dolandırıcılar var kaptırmayın paranızı Yazıktır para kolay kazanılmıyor ....

• quote:

Orijinalden alıntı: godzilla34

Piyasada okadar bu konuda Dolandırıcılar varki onlar sana ulaşır merak etme şukadar para yolla halledelim diye ..
    Sende doğal olarak zordasın ya !! Yollarsın parayı iPhone 5 parası bide ıcould açma parası olarak üstüne zarara girersin gene akıllanmazsınız bir başkası ben Yaparım der onada paranı kaptırırsın.. Bu kısır döngü devam eder gider ..
    Inanmayın arkadaşlar Dünya'da ıcould şifresini çözebilen yok ve insanların mağduriyetinden faydalanmaya çalışan Dolandırıcılar var kaptırmayın paranızı Yazıktır para kolay kazanılmıyor ....

Emin konusma kirilabiliyor ve yapiliyor defalarca yaptirdim ebay uzerinden ulasabilirsiniz 279$ cok para belki ama 6-6plus cihazlar icin genelde yapiliyor onlarda cope atmak yerine parayi veriyor.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.