Şimdi Ara

Allah saklasın nazardan hızım çok yüksek

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
477
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar yanlış hatırlamıyorsam 2010 yılında vodafone aylık cepnet 100 mb akk'lı net paketi aldım.2010'dan bu güne hala bu paketi kullanmaktayım internet hızından şikayetçi olmuşumdur hep, ancak şu son 1 aydır internet hızım min:250 kb max: 1 mbyte çekiyor internet hızım full hd 1080 pixel videoları takılmadan izleyebiliyorum. Bu internetimdeki hız artışını anlayamadım, bu neden kaynaklanıyor olabilir merak ediyorum. Hayır altyapı'yı yeniledi desem 100 mb kota sonrası 96 kbps'ye düşmesi lazım. Ancak düşmüyor neden? arkadaşlar gocunmuyorum sadece merakımdan dolayı soruyorum. Fikirlerinizi paylaşırsanız sevinirim. Eğer sebebini öğrenirsem yeni bir hat daha alcağım.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Vforvendettae kullanıcısına yanıt
    Onu bilmem. Bende de ayni paket var hizi igrenc. Vidafondaki son 6 gunum. Yani 6 gun daha katlanmak zorundayim ona.

• Evet hocam yokmu fikri olan
  • quote:

Orijinalden alıntı: Vforvendettae

Arkadaşlar yanlış hatırlamıyorsam 2010 yılında vodafone aylık cepnet 100 mb akk'lı net paketi aldım.2010'dan bu güne hala bu paketi kullanmaktayım internet hızından şikayetçi olmuşumdur hep, ancak şu son 1 aydır internet hızım min:250 kb max: 1 mbyte çekiyor internet hızım full hd 1080 pixel videoları takılmadan izleyebiliyorum. Bu internetimdeki hız artışını anlayamadım, bu neden kaynaklanıyor olabilir merak ediyorum. Hayır altyapı'yı yeniledi desem 100 mb kota sonrası 96 kbps'ye düşmesi lazım. Ancak düşmüyor neden? arkadaşlar gocunmuyorum sadece merakımdan dolayı soruyorum. Fikirlerinizi paylaşırsanız sevinirim. Eğer sebebini öğrenirsem yeni bir hat daha alcağım.

Bu hız gelip geçicidir aldanmayın !

• Vodafone yarın görür bu yazıyı kısıtlar merak etme

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.