Şimdi Ara

Almanya Apple Store'dan iPhone Siparişi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
1.438
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar normalde Litvanyadayim ama birkaç günlüğüne gezi ve iPhone 5 alma umuduyla Berlin'e geldim ama kontratli satışlar ve siparişle satış dışında malesef almak mümkün değil henüz. Merak ettigim nokta burdan sipariş verip yani almanya apple sayfasından litvanyadaki adresime istetebilir miyim? Eger gelirse tax free olayı nasıl olur? Bilgi bulamadım şimdiye kadar bu konuda ve 3 4 hafta sonra da tekrar teslim icin gelemem malesef eger bildiginiz baska avrupa ülkesi varsa direk alabilecegim onu da söyleyebilirsiniz bi de kredi karti kullanmıyorum yurtdışında hesap kartimla da almam mümkün mü onu bilmek istiyorum. Simdiden teşekkürler

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Isteyemezsin

• her yer rezervasyonlu veriyor. internetten alman zaten 3-4 hafta onu gectim aldigin ulke sinirlari icinde bir adres vermek zorundasin almanya ise almanya adres ingiltere ise ingiltere.
  • quote:

Orijinalden alıntı: cocainbar

her yer rezervasyonlu veriyor. internetten alman zaten 3-4 hafta onu gectim aldigin ulke sinirlari icinde bir adres vermek zorundasin almanya ise almanya adres ingiltere ise ingiltere.

Peki litvanyaya döndükten sonra almanyada adres vererek apple almanya sitesinden siparis verebilir miyim yoksa sipariş için de mi ülke sınırları icinde olmak gerekiyor?

• quote:

Orijinalden alıntı: asploia

quote:

Orijinalden alıntı: cocainbar

her yer rezervasyonlu veriyor. internetten alman zaten 3-4 hafta onu gectim aldigin ulke sinirlari icinde bir adres vermek zorundasin almanya ise almanya adres ingiltere ise ingiltere.

Peki litvanyaya döndükten sonra almanyada adres vererek apple almanya sitesinden siparis verebilir miyim yoksa sipariş için de mi ülke sınırları icinde olmak gerekiyor?

siparis icin ulke sinirlari icinde olmaniz gerekmiyor ama siparisi veridiginiz ulke sinirlari icinde teslim almaniz gerekiyor.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Apple Store İade
    9 yıl önce açıldı
    Avustralya Apple Store Yardım ?
    11 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.