Şimdi Ara

Almanya'ya 'Filistin’de soykırıma ortak olma' davası Açıldı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
255
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Almanya'ya 'Filistin’de soykırıma ortak olma' davası Açıldı

Almanya'ya 'Filistin’de soykırıma ortak olma' davası Açıldı
    Almanya'ya 'Filistin’de soykırıma ortak olma' davası Açıldıbbc news türkçe
    Nikaragua'nın Almanya aleyhine 'Filistin’de soykırıma ortak olma' suçlamasıyla açtığı davanın 2. günü: Berlin suçlamaları reddetti - BBC News Türkçe
    https://www.bbc.com/turkce/articles/ckd8gj1pl1no

İsrail-Hamas savaşının başladığı 7 Ekim 2023'ten bu yana Gazze’deki Filistin halkı açısından durumun giderek kötüye gittiğini vurgulayan Nikaragua’ya göre, Almanya da İsrail’in işlediği suçlara ortak oluyor.

Nikaragua, Almanya'nın Soykırım Suçunun Önlenmesi ve Cezalandırılması Sözleşmesi, 1949 Cenevre Sözleşmeleri ve Ek Protokolleri ile "uluslararası insani hukukun ihlal edilemez ilkeleri" kapsamındaki yükümlülüklerini ihlal ettiğini savunuyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Almanya böyle pısırık bi devlet olmayı sürdürdüğü sürece daha çok ezerler bunları.

• Ortada bir suç yok,savaş var.Savaşın suçlusu olmaz tarafı olur.Sen kan dökerek aldım Ayasofya’yı o benim hakkımdır bu topraklar 1071’de başkasınınken gelip kan döktüm kılıç hakkıdır diyorsan elin adamı da ben savaşıyorum Kudüs de benim der Israil de.Burda yanlış bir şey yok.Çocuk ölümleri hariç.(O da malesef savaşın kötü bir gerçeği)

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sucre Maricruz kullanıcısına yanıt
    valla savaş mıdır soykırım mıdır bilmem ama şunu söyliyim:

GZT gibi yandaş kanallar Hamas'ı övüp göklere çıkaran videolar çekiyolardı. Hamas'ın üst düzey komutanlarını tek tek anlatıp göklere çıkaran videolar yaptılar. neymiş efendim İsrail bu adamların ölüsünden de gölgesinden de çok korkuyormuş.

birkaç haftaya kalmadan bu videoları yapmayı kestiler. yüzleri kızarmış olmalı utançtan.

zaten bu kanalların amaçları RTE'ye yaranmaktı. yoksa yaptıkları videolara kendileri de inanmıyolardır.

• Katil İsrail'e karşı birlik olunmalıdır.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Donald Trump kullanıcısına yanıt
    başkanım az kaldı inşallah yakında Vaşingtın'daki Aksaray gerçek Reis'ine tekrar kavuşacak. demokrat partinin 81'lik demokrat dedesini tokalaştığı Dunharrow hayaletlerinin yanına geri yollayacaz savaşı bi günde bitirecez cCc meyk Amerika gıreyt egeyynn cCc

• Sucre Maricruz kullanıcısına yanıt

1071 de cenevre sözleşmesi yoktu. Ortada bir sözleşme var buna uyulmuyor.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Aldılar boylarının ölçüsünü şimdi ağlak moda geçtiler çocuklar ölüyor tezinin arkasına sığındılar halbuki çocukların da bu durumdan etkilenebileceğini kendiler de biliyordu.Ortada savaş var,kurallarıyla oynanan bir ea sports tına geym yok.

@Arslan Mustafa
    Ham yaparlar öyle sözleşmeyi savaş meydanında

• Almanya uzun vadede herzaman suclu cikacaktir. Oncedende boyle oldu simdide boyle olacak. Bunlara bicilen rolde bu.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • müzik alanında eğlenen silahsız sivil gençleri vurmaya benzemez bu işler

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.