Şimdi Ara

Almanyada iktisat okumak ve matematik

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
800
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Selamlar arkadaşlar. Ben Almanyada iktisat, olmadı işletme bölümünde üniversite okumaya gideceğim. Sizden rıcam bilgisi olanlar İktisat okumak için hangi matematiksel konuları bilmem gerektiğini yaza bilir mi? Bilgi verirseniz o konularda şimdiden çalışmayı planlıyorum da. Şimdiden çok teşekkür ederim.

• almanyada işletme veya iktisat okumak için öncelikle türkiyede kazanmak gerek bu bölümlerden birini. Hangi konuları bilmen gerektiğine gelince mat 1 ve mat 2 ikisini de çok iyi bilmen gerekir. Almanyada iktisat okumak türkiyede iktisat okumaya benzemez çok zordur bunu bilip buna göre çalış
  • Cevabınız için çok teşekkür ederim. Ben Azerbaycanda yaşıyorum Dünya ekonomisini bitirdim üniversitede. Ama malum sebeplerden bizde matematiksel bilgiler yerine söz yığınlarına üstünlük veriyordu hocalar bu yüzden hiç anlayışımız olamadı maalesef. Dolayısıyla ben de sıfırdan ikinci bir üniversiteye başlayacağım. MAT 1 MAT 2 de hangi konuları bilmem gerekli? . hepsini mi yoksa bazılarını okumasam da olur mu? bir de kaç ay zamanımı alır bunları okumak? tahimini bir rakam söyleseniz çok sevinirim. Şimdiden teşekkür ederim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cinas_wu -- 24 Mayıs 2018; 13:15:7 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.