Başlıkdada belirttiğim gibi Almeida Beşiktaş için çok yararlı bir futbolcudur..Kaçırdığı goller yokmu var gol kaçırmayan forvet yok zaten.Ama her maç elinden geleni yapıyor gol atmasa bile alan yaratıyor koşuyor.Kumaşının kaliteli olduğunu göstermekde verdiği paslar ve indirdiği toplarla.Benim şahsi fikrim Amokachi'den sonra en kaliteli 1 ,2 forvet oyuncusundan biri.. Değerini bilelim.. Bu adam daha 26 yaşında.. Gaza gelip oyncu silmekte üstüne yok bu taraftarın.. saygılar.
Dün kaleyi bulan şutu yoktu, her topu ezdi. Adam akıllı forvetimiz olsaydı çok rahat 5 olurdu.
Forvet imajını takıma çok iyi yansitiyor ama tam bir balta, tartışılmaz.
quote:
Orijinalden alıntı: Janti
Dün kaleyi bulan şutu yoktu, her topu ezdi. Adam akıllı forvetimiz olsaydı çok rahat 5 olurdu.
Forvet imajını takıma çok iyi yansitiyor ama tam bir balta, tartışılmaz.
Ya iyi hoş topları indiriyor orlardan faul alıyor falan bunlara hiç lafım yok ama ya arkadaş koş ya koş bütün takımın canı çıkıyor rakibe basacaz diye Almeida beyfendi forvette yürüyor hadi bunu yapıyorsun bari şutların düzgün olsun o da yok beklenenin %1 ini vermiş olsa bize gol kralı olur adam ya
quote:
Orijinalden alıntı: SemolicK
Ya iyi hoş topları indiriyor orlardan faul alıyor falan bunlara hiç lafım yok ama ya arkadaş koş ya koş bütün takımın canı çıkıyor rakibe basacaz diye Almeida beyfendi forvette yürüyor hadi bunu yapıyorsun bari şutların düzgün olsun o da yok beklenenin %1 ini vermiş olsa bize gol kralı olur adam ya
Alıntıları Göster
Ulan Almeida seni çok severim de harbiden biraz mücadele et ya
quote:
Orijinalden alıntı: Emre A.
Ulan Almeida seni çok severim de harbiden biraz mücadele et ya
Alıntıları Göster
Sadece yüksek top gelirse indiriyor gerisi tamamen cacık.
Batuhan'ı her ne kadar sevmesemde artı olarak yerdende top alıp vermeye çalışıyor.Fakat Almeida marke oldumu sıkılıp çizgilere kaçıyor dolayısıyla forvet görevini tam olarak yansıtamıyor.
webo olsaydı iyiydi
almeida gol kaciriyor.messide gol kaciriyor.o zaman almeida messi ile esittir
Kafan güzelmiş kardeş güle güle kullan kasko sigorta yaptirmayi unutma
quote:
Orijinalden alıntı: o3
almeida dün golden sonra herkes sevinirken yanlarına gitmemesiyle gözümden iyice düştü.
3.goldü sanırım ofsayttan çıkmadı yürüyor sonra gol oluyor herkes kenetleniyor seviniyor almeida o yavaşlıkla santraya yürüyordu. tv'den gözüktü mü bilmiyorum ama çok acayip bir görüntüydü, hoş olmadı.
gs maçında takımı yanlız bırakan adamın kadroya alınması doğru değildi zaten
quote:
Orijinalden alıntı: Manero
quote:
Orijinalden alıntı: o3
almeida dün golden sonra herkes sevinirken yanlarına gitmemesiyle gözümden iyice düştü.
3.goldü sanırım ofsayttan çıkmadı yürüyor sonra gol oluyor herkes kenetleniyor seviniyor almeida o yavaşlıkla santraya yürüyordu. tv'den gözüktü mü bilmiyorum ama çok acayip bir görüntüydü, hoş olmadı.
gs maçında takımı yanlız bırakan adamın kadroya alınması doğru değildi zaten
Alıntıları Göster
Beşiktaş'ın forveti değil.
quote:
Orijinalden alıntı: S R T
Beşiktaş'ın forveti değil.
Alıntıları Göster
Bu adam Guiza
quote:
Orijinalden alıntı: Negatiwe
Bu adam Guiza
Alıntıları Göster
Takımın birinci golcüsü tabi ki Almeida'dır. Batuhan üzerine neredeyse hiç koymamış, bu saatten sonra da en fazla yedek golcü olarak kalır. Hatta bonservisini almayabiliriz bile çünkü gerçekten bir faydası olmaz, yedeğe alınacak Batuhan gibi bi adam için de 3 milyon euro bonservis çok fazla. Quaresma'yı 5-6 milyon'a satamadığımızı düşünecek olursak Batuhan seneye Eskişehir'e döner.
quote:
Orijinalden alıntı: batistuta83
Takımın birinci golcüsü tabi ki Almeida'dır. Batuhan üzerine neredeyse hiç koymamış, bu saatten sonra da en fazla yedek golcü olarak kalır. Hatta bonservisini almayabiliriz bile çünkü gerçekten bir faydası olmaz, yedeğe alınacak Batuhan gibi bi adam için de 3 milyon euro bonservis çok fazla. Quaresma'yı 5-6 milyon'a satamadığımızı düşünecek olursak Batuhan seneye Eskişehir'e döner.
Alıntıları Göster
Almeidada çok büyük değişim bekliyorum. önümüzdeki 4-5 maça damgasını vuracak. Ahada buraya yazdım. Şikayet edip sildirmeyin
quote:
Orijinalden alıntı: S@HMeRDaN
Almeidada çok büyük değişim bekliyorum. önümüzdeki 4-5 maça damgasını vuracak. Ahada buraya yazdım. Şikayet edip sildirmeyin
Alıntıları Göster
Almeida kadar garip bir futbolcu görmedim ben adama kazma diyecegim dün ayaginin disiyla hilberte attigi pas aklima geliyor düsünüyorum bunu yapan adam nasil o toplara o kadar kötü vuruyor. isteksizligi ise cok bariz ortada umarim 3 ay bir forvet izlenir devre arasinda Almeida gönerilip yeni bir forvet alinir.
quote:
Orijinalden alıntı: Joehart
Almeida kadar garip bir futbolcu görmedim ben adama kazma diyecegim dün ayaginin disiyla hilberte attigi pas aklima geliyor düsünüyorum bunu yapan adam nasil o toplara o kadar kötü vuruyor. isteksizligi ise cok bariz ortada umarim 3 ay bir forvet izlenir devre arasinda Almeida gönerilip yeni bir forvet alinir.
Alıntıları Göster
Forza'da bir yorum vardı katılmadan edemeyeceğim: Ayaklarım olmasa da olur Almeida
Buna katılıyorum ama bu adamda bence bitiricilik değil başka bir sorun var. Bence kafa topları hariç tam istediği şekilde pozisyonunu ayarlayamıyor. Aslında tam o sol ayağına oturtabilse yazacak golü ama bir türlü olmuyor. Biraz da zamanlama problemi var gibi...
Beklemeye devam ediyoruz. Bu taraftar Gökhan Güleç'e falan dayandı sana mı dayanamayacak. Sen yeter ki o hırsı göster bize.
quote:
Orijinalden alıntı: quanch
Forza'da bir yorum vardı katılmadan edemeyeceğim: Ayaklarım olmasa da olur Almeida
Buna katılıyorum ama bu adamda bence bitiricilik değil başka bir sorun var. Bence kafa topları hariç tam istediği şekilde pozisyonunu ayarlayamıyor. Aslında tam o sol ayağına oturtabilse yazacak golü ama bir türlü olmuyor. Biraz da zamanlama problemi var gibi...
Beklemeye devam ediyoruz. Bu taraftar Gökhan Güleç'e falan dayandı sana mı dayanamayacak. Sen yeter ki o hırsı göster bize.
Alıntıları Göster
Almeida kesinlikle iyi bir forvet değildir.
quote:
Orijinalden alıntı: TheFormul
Almeida kesinlikle iyi bir forvet değildir.
Alıntıları Göster
batuhan şu kilolu haliyle daha yararlı en azından ara topu atıyor.5-10 kilo verse forvet arkası bile oynaralmeida kazmasını bir an önce şutlamalıyız zaten fonla alındı 5 milyona satsak bile bize bişey kalmıyor.adam zarar.bize zenci lazım.forvete bir zenci aldık mı tamam.ama melez değil negro olacak.
Almeida kaliteli bir forvettir fakat sistemimize uymuyor.Onun tarzda futbolcular eskiden is yapardi.Kosmuyorsan mucadele etmiyorsan silinirsin.
quote:
Orijinalden alıntı: RenacCros
Almeida kaliteli bir forvettir fakat sistemimize uymuyor.Onun tarzda futbolcular eskiden is yapardi.Kosmuyorsan mucadele etmiyorsan silinirsin.
Bence tam bir kazma. Oynadığı hiçbir takımda 1. forvet/golcü olmamış. Hep yedek, hep 3. forvet.
quote:
Orijinalden alıntı: BEETHOVEN
Bence tam bir kazma. Oynadığı hiçbir takımda 1. forvet/golcü olmamış. Hep yedek, hep 3. forvet.
Alıntıları Göster
Adamım dün yine döktürdü.. Bir gol bir asist ve mücadele 10 numara..Harikasın Almeida